home EVENIMENT Vladimir Putin cere companiilor să fie pregătite de război

Vladimir Putin cere companiilor să fie pregătite de război

Share

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că toate companiile importante din Rusia. atât cele de stat, cât și cele private, trebuie să fie pregătite pentru o tranziție rapidă la operațiunile de război.

Zapad 2017. Planul tactic al exerciţiului şi mistificarea realităţii

El a adăugat că în mod special capacitatea este crucială pentru securitatea națională. Potrivit serviciului de presă al Kremlinului, președintele rus a făcut declarația. miercuri. Acest lucru s-a întâmplat la o conferință cu oficialii de la ministerul Apărării și conducerile marilor companii de Apărare.

Dincolo de faptul că ştirea este dată de RT.com, organul de propagandă al lui Putin, semnalul de alarmă trebuie tras. Există posibilitatea ca totul să fie încă o ameninţare pentru intimidarea NATO şi reliefarea muşchilor, dar pericolul rămâne real.

Vladimir Putin: Toate întreprinderile strategice să fie pregătite de război

Aș dori să observ. Capacitatea oricărei economii de a crește rapid producția de produse și servicii de Apărare, când este necesară, este una dintre cele mai importante condiții ale securității militare a națiunii. Toate întreprinderile strategice trebuie să fie pregătite pentru acest lucru .

, a spus Putin. Liderul rus a adăugat că el și oficialii de la nivel înalt ai apărării au discutat deja problema în anul 2015. Apoi în 2016. Ei le-au cerut care au participat la întâlnire să raporteze care dintre problemele anilor anteriori au fost rezolvate și care nu.

Vladimir Putin a marşat pe subiectul Zapad 2017

Discuţia s-a axat pe rezultatele exercițiilor militare Zapad 2017. Acestea au avut loc în septembrie, cu participarea forțeleor militare ruse și belaruse. Rusia a trimis în jur de 3.000 de soldați în Belarusul vecin.

Aici au fost instruiți în șase locații, împreună cu 7.000 de soldați și ofițeri din țara gazdă. Rusia a acceptat trupele belaruse la trei dintre locaţiile sale militare. Mai puțin de 13 000 de militari au participat la exercițiu, potrivit cifrelor de la ministerele Apărării din Rusia și Belarus.

Conform surselor occidentale însă, la aceste exerciţii Zapad 2017 au participat mult mai mulţi militari. Sursele ruseşti susţin că au fost angrenate în operaţiuni aproximativ 70 de avioane, 680 de vehicule blindate. Inclusiv 250 de tancuri, 200 de arme de artilerie și 10 nave de război.

Citeşte şi
Ţările europene care găzduiesc sisteme de rachete americane vor deveni ţinte ale Rusiei în cazul
"Ospătarul lui Putin" Evgheni Prigorin, un puşcăriaş reşapat de regimul silovikilor, e omul-cheie al acestei
Frontierele Rusiei "nu se termină nicăieri", a declarat joi, glumeț, președintele rus Vladimir Putin. Spusele
Vladimir Putin nu a mai fost văzut de o săptămână şi ar fi bolnav sau
Când era copil, mămica lui l-a întrebat pe Vova: "Vova, ce vrei să te faci
Au mai semnat: Mircea Eliade, Elena Udrea, Vladimir Putin, Janis Joplin, Akira Kurosawa şi Dimitrie
~Avram a luat mita in elicopter~Mircarea Populara incepe sa se miste~20 de ani de la
~iPhone stie cand e cutremur~piata tv central-est europeana~topul companiilor profitabile~febra aurului. Pana cand?~permis auto fals
Către 2010, situația în țările post-sovietice s-a deteriorat. Singurele ţări din regiune ce pot fi
~te-a muscat un caine in Capitala? CEDO te despagubeste!~teroristi capturati de DIE, DIICOT si Politie~Dan
Share