home EVENIMENT Vlad Cosma ar fi fugit din România. I se apropie procesul de par

Vlad Cosma ar fi fugit din România. I se apropie procesul de par

Share

Fostul deputat PSD Vlad Cosma este citat marţi, 13 februarie, la DNA Ploieşti, într-un dosar instrumentat de procurorii de la Ploieşti. Surse apropiate acestuia susţin că el nu s-ar afla în ţară. Se observă, şi probabil că nu este o simplă coincidenţă, că scandalul despre care scriam în precedenta postare s-a declanşat în lipsa unui protagonist.

Lucian Onea (DNA) este linşat mediatic de propaganda sistemului corupt

Vlad Cosma, citat ca martor într-un nou dosar de la DNA

Vlad Cosma este aşteptat marţi 13 februarie, la sediul DNA din Ploieşti. Aici este citat ca martor într-un nou dosar. Deocamdată, procurorii ploieşteni nu vor să ofere informaţii cu privire la obiectul cauzei. Nici ce persoane mai sunt implicate în dosar.

În Ploieşti, există informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu s-ar afla pe teritoriul României. Pentru acest motiv, marţi este posibil să nu se prezinte la Parchet, la audiere.

Întrebat dacă are informaţii cu privire la faptul că Vlad Cosma nu se află în ţară, Lucian Onea, procurorul şef al DNA Ploieşti a declarat: “Nu am idee. Mâine este citat într-un dosar. Să vedem dacă se va prezenta”.

Vlad Cosma, implicat într-un dosar de şantaj

Întrebat în ce calitate este chemat la DNA Ploieşti, Onea a precizat că fostul deputat are calitate de martor în cauză,. Şeful DNA Ploieşti a refuzat să dea detalii despre anchetă.

DNA a dat, luni 12 februarie, publicităţii un comunicat de presă în care informează că are în lucru un dosar de şantaj care vizează membrii familiei Cosma, dar şi apropiaţi ai acestora.

Dosarul a fost deschis după ce în spaţiul public au apărut mai multe înregistrări audio catalogate drept ”montaje, colaje” despre care DNA susţine că au menirea de a compromite procurorii.

Share