home POLITICA Visa Waiver, programul pentru români, a fost suspendat

Visa Waiver, programul pentru români, a fost suspendat

Share

Programul Visa Waiver a fost suspendat de Stale Unite ale Americii. Este o coincidenţă a înăspririi cadrului legal al imigrației refugiaților, anunţată de Donald Trump.

Donald Trump închide SUA pentru refugiaţi, oroare istorică

Ordinul executiv semnat vineri de preşedintele american este mai complex. El prevede totodată revizuirea amplă a informaţiilor solicitate din toate ţările. Este vorba despre aprobarea vizelor pentru SUA. Astfel, se suspendă imediat şi programul Visa Waiver.

Visa Waiver va fi suspendat imediat

Programul Visa Waiver Interview va fi suspendat imediat. Secretarul de stat (n.n.: Rex Tillerson) va asigura conformitatea cu secţiunea 222 din Legea privind Imigraţia şi Naţionalitatea.

Aceasta prevede că toţi cei care solicită vize trebuie să susţină un interviu personal. Programul le permitea celor ce călătoresc frecvent în SUA să nu mai susţină interviul faţă în faţă pentru a-şi reînnoi viza.

Un judecător federal invalidează parțial ordinul lui Trump de interdicție pentru refugiați

Un judecător federal din Brooklin a invalidat parțial ordinul lui Trump, notează New York Times.

Sențința împiedică guvernul să-i deporteze pe unii refugiați sau migranți ajunși deja în SUA și blocați prin aeroporturi, dar nu oferă o decizie finală aspra constituționalității ordinului semnat de președinte.

La aeroporturile din SUA au loc manifestaţii de protest contra deciziei Administraţiei Trump. Sincer, nu-i dăm lui Donald Trump mai mult de un an la Casa Albă. Infringement scrie pe acest onorabil domn.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Citeşte şi
Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian, susține că există suficiente motive pentru suspendarea președintelui Iohannis.
Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că nu va mai exista nicio schimbare de miniştri
Liderul ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că are informații că mai mulți lideri
Președintele Klaus Iohannis a răspuns din nou la întrebările jurnaliștilor cu privire la o posibilă
Călin Popescu Tăriceanu, printr-un comunicat ALDE România, îl anunţă pe partenerul de coaliţie, Liviu Dragnea,
Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmă că sistemul a sacrificat-o pe Laura Codruţa
PSD-ALDE a pierdut orice control al raţiunii şi ar pregăti o nouă lovitură de stat.
Președintele PSD Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. Politicianul
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu se teme că va fi suspendat din funcţie.
Florin Iordache a declarat că România prezintă toate condițiile pentru ca în acest an MCV
Share