home EVENIMENT, POLITICA Viorica Dăncilă şi Gabriela Ciot au în comun pasiunea pentru broşe

Viorica Dăncilă şi Gabriela Ciot au în comun pasiunea pentru broşe

Share

Noua teroare care planează deasupra României este Frăţia Broşelor. Premierul Viorica Dăncilă a anuntat, la finalul sedintei CEX al PSD, ca Gabriela Ciot este a doua nominalizare.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Prima este Dan Nica, ambele pentru postul de comisar european din partea Romaniei (aşa ceva, două nominalizări pe aceeaşi funcţie, oricum nu s-a mai văzut). Intre Dancila si Ciot exista o stransa prietenie, bazata pe pasiunea celor doua pentru brose.

„In PSD este cunoscut faptul ca Ciot este sustinuta puternic de Eugen Teodorovici, care a si impus-o secretar de stat in ministerul pentru afaceri europene, dar si de grupul de la Cluj. Gurile rele spun ca Gabriela Ciot si Viorica Dăncilă impart aceeasi pasiune: brosele. Ciot este renumita pentru calitatea sa de a ‘oferi brose’, mai ales ca Viorica Dăncilă pare ca a facut o obsesie pentru deja celebrele brose pe care le poarta”, relateaza Digi24.

Jurnalistii de la Digi24 au relatat si din culisele sedintei CEX, momentul in care Dăncilă s-a intors cu propunerea ca Gabriela Ciot sa fie al doilea candidat pentru functia de comisar.

„In timpul sedintei CEx, Viorica Dăncilă a fost sunata de Ursula von der Leyen, moment in care Viorica Dancila impreuna cu Dan Nica si cu un translator s-au retras pentru a discuta cu presedintele desemnat al Comisiei Europene. Dupa ce a revenit in sedinta Comitetului Executiv National, Dăncilă le-a transmis liderilor ca Ursula von der Leyen i-a cerut si o propunere de femeie si aceasta ar trebui sa fie Gabriela Ciot. ‘Lui Nica s-a vazut ca nu i-a picat bine discutia cu Ursula, cat despre doamna Ciot, putini sunt cei care o cunosc. A mai existat o discutie despre ea la sedintele trecute, sa preia organizatia PSD Cluj’, sustin surse din partid”, mai spune Digi24.

Share