home CORUPTIE, POLITICA Viorica Dăncilă s-a autoizolat în casă, ce bine este aşa

Viorica Dăncilă s-a autoizolat în casă, ce bine este aşa

Share

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă anunţa că este izolată acasă şi că nu iese deloc. „Nu iau contact cu nimeni”, spune Dăncilă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

StareaPresei.ro se bucură pe de o parte pentru sănătatea securizată astfel a duamnei, iar pe de altă parte pentru faptul că, astfel, noosfera se poate ridica la un nivel superior, în România.

„Trebuie să ne gândim şi la ceilalţi şi să ne gândim la faptul că atitudinea fiecăruia contează. Aşa cum fac toţi cei care dau dovadă de responsabilitate, şi eu m-am izolat acasă. Nu ies din casă, nu iau contact cu nimeni, tocmai pentru a merge în linia normală, linie care a fost atât de mult mediatizată şi subliniată de medici precum dr. Streinu Cercel şi dr. Arafat. Cred că toţi trebuie să dăm dovadă de responsabilitate şi, în aceste momente dificile pentru România, pentru Europa, trebuie să respectăm şi noi regulile. Eu stau în casă, nu merg nici la magazin, doar băiatul meu a mai ieşit la cumpărături”, a declarat Viorica Dancila pentru DC News.

Dancila a criticat apoi Guvernul ca nu a impus restricţii mai deve\reme.

„Este regretabil că avem medici infectaţi, pentru că ei sunt în linia întâi. Trebuie să ridice semne de întrebare asta, pentru că au fost trimişi acolo fără echipamente de protecţie, este o dovadă de iresponsabilitate şi greu de acceptat din partea Guvernului. Noile restricţii anunţate de preşedinte au venit târziu, asta e părerea mea. Interdicţiile trebuiau impuse de mai mult timp, la fel că asigurarea reală a condiţiilor specifice carantinei şi izolării. În ceea ce priveşte restricţiile pentru persoanele de peste 65 de ani, ele nu pot fi aplicate în mod real dacă autorităţile locale nu au posibilitatea legală şi fondurile pentru a avea grijă de aceste persoane”, a mai susţinut fostul premier.

Share