home EVENIMENT, POLITICA Viorica Dăncilă ar fi acceptat să demisioneze din fruntea PSD

Viorica Dăncilă ar fi acceptat să demisioneze din fruntea PSD

Share

Viorica Dăncilă, încă preşedintele Partidului Social Democrat, s-a declarat de acord sa demisioneze, anunta surse din PSD, citate de televiziunile de stiri.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Dăncilă isi va depune mandatul de presedinte, marti, in sedinta CEX al PSD. Marcel Ciolacu a fost acasa la Viorica Dancila, reusind sa o convinga sa faca un pas in spate.

Dupa doua ore de la intalnirea cu Dăncilă, Ciolacu a publicat pe Facebook o postare in care a confirmat intalnirea.

”Am discutat in aceasta seara cu Viorica Dăncilă, despre intalnirea pe care urmeaza sa o am cu presedintii de organizatii pentru a discuta despre rezultatul obtinut la aceste alegeri. Este firesc sa se intample acest lucru dupa orice scrutin. Vreau sa spun cat ce poate de clar ca aceasta discutie a fost una calma, asezata si productiva”, a anuntat Marcel Ciolacu pe Facebook.

Presedinte interimar al PSD ar urma sa fie Marcel Ciolacu. Ciolacu si grupul pucistilor i-au propus lui Dancila sefia Organizatiei de femei a PSD si un loc de parlamentar la urmatoarele alegeri.

Dupa demisia lui Dăncilă, partidul va fi condus de Ciolacu pana la congres, alaturi de o structura de presedinti executivi formata din Gabriela Firea, Niculae Badalau, Paul Stanescu, Dragos Benea si Claudiu Manda.

Share