home DIVERSE, SEISMOLOGIE Vine cutremurul prezis de Carmen Harra? (AIM)

Vine cutremurul prezis de Carmen Harra? (AIM)

Share

Iata ce spunea celebra prezicatoare a vedetelor de la Hollywood, romanca noastra Carmen Harra, in 26 aprilie 2010, in cadrul emisiunii Happy Hour:

“Cutremurele vor continua în acest an. Va fi şi în România dar nu imediat. Va mai fi o înşiruire de cutremure în lume până la acesta. Nu-l simt imediat ci mai mult spre toamnă. O sa fie o serie de mici cutremure in tara, in mai multe locuri, apoi va fi marele cutremur, unul mai mare decat cel din martie 1977”.

Daca ne gandim ca este sfarsitul toamnei si ca in lume intr-adevar a avut loc o insiruire de alte cutremure majore, ne-am duce cu gandul ca si in Romania ar trebui sa aiba loc cel prezis de Harra. Asta, bineinteles daca dam crezare prezicerilor ei.

FOTO: Millions still homeless a year after Sichuan earthquake (The Telegraph)

Sa spunem doar ca, intre altele, ea a prezis si atentatele din 2001, ca si alte evenimente, care, toate, s-au adevarit, ceea ce a contribuit la faptul ca a fost aleasa ca prezicatoare a vedetelor de la Hollywood, plus ca e invitata in numeroase emisiuni de televiziune din SUA ca sa faca predictii. Tot ea a spus si ca Obama va deveni presedinte, ca Basescu va castiga alegerile din 2009 etc.

In schimb o alta stire ne da fiori. Pare sa se realizeze si partea a doua apredicitei, cea legata de cutremurele multe sui dese, marunte si in diverse zone alte tarii. Iata stirea: Potrivit directorului Institutului Român de Seismologie Aplicată, Victorin Toader, maximul a fost înregistrat în ultimele două zile, când s-au înregistrat, deja, 16 cutremure.

“Trecem prin cea mai activă perioadă din punct de vedere seismic de la începutul anului. Din 6 noiembrie s-a înregistrat o accentuare a seismicităţii în zona Vrancea. Până în 11 noiembrie au fost câte unul sau două cutremure zilnic, apoi a urmat o pauză, iar din 14 noiembrie au reînceput. În 23 şi 24 noiembrie s-au produs cele mai multe, câte 8. Este vorba, în general, de cutremure mici, sub 2 grade”

, a explicat Victorin Toader, directorul IRSA.

Multe dintre aceste cutremure au fost in zona Vrancea, dar aletele au fost in zona Galatiului, in zona Campina, in Ardeal, deci pe o arie mare – repartizarea acestora este pe site-ul Institutului de Fizica pamantului -, asa cum suna predictia.

Daca ii dam crezare ar insemna ca in scurt timp sa se produca acel mare cutremur devastator de care vorbea Carmen Harra. De atunci, clarvazatoarea nu si-a mai schimbat predictia.

Sursa: Agentia de Investigatii Media

Citeşte şi
PSD are 5,2% intenţie de vot în Buzău, Vrancea, Galaţi şi Brăila

Un sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetări Sociale în perioada 11-15 aprilie 2020 Read more

Marian Oprişan vorbeşte despre iubiţica lui. Ar lucra la Aeroportul Otopeni VIDEO

Baronul PSD de Vrancea, Marian Oprişan, a negat marţi că iubita sa lucrează la ASF, Read more

Marian Oprişan e disperat. Iar zăngăne cătuşele prin Vrancea!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a afirmat ca verificarile pe care le face Ministerul Read more

Marian Oprişan susţine că bunică-sa… făcut-a tranzacţii imobiliare!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprişan, l-a amenintat pe Sebastian Oancea, jurnalist la Realitatea de Read more

PSD, mită electorală: loc de casă contra vot pentru Dăncilă! VIDEO

Primarul comunei vrâncene Slobozia Bradului, Iulian Dumitru (PSD) le promite sătenilor live, pe Facebook, locuri Read more

Marian Oprişan l-ar fi ameninţat pe un consilier judeţean PNL Vrancea

Consilierul judeţean PNL din Vrancea Ovidiu Burduşa susţine că, în şedinţa de luni a Consiliului Read more

Pro TV are interzis în Vrancea de la Marian Oprişan

Oamenii lui Marian Oprișan le interzic jurnaliștilor de la Pro TV să mai intre în Read more

PSD interzice în primăriile din Vrancea emisiunea “Judeţe fără stăpân” (Pro TV)

Jurnalistul Sebastian Oancea prezinta o discutie cu un functionar dintr-o primarie PSD din judetul Vrancea Read more

Tudorel Toader a fost procuror comunist în Vrancea, la Panciu

Actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a văzut lumina zilei în anul 1960, în localitatea Read more

Curemur vrâncean puternic acum, în Bucureşti. Ne-am zguduit serios

Un cutremur puternic s-a simţit chiar acum câteva minute în Bucureşti. A fost întâi o Read more

Share