VIDEO Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie, în faţa lui Gâdea, că nu a luat nici un ban

Share

Marian Vanghelie este atât de disperat de condamnarea în primă instanţă pe care a primit-o, încât face gesturi mediatice absurde.

Vanghelie a jurat cu mâna pe Biblie că nu a luat nici un ban, ca șpagă. Tribunalul București l-a condamnat pe Vanghelie, în primă instanţă, la 11 ani și opt luni de pușcărie, pentru că a luat mită 30 de milioane de euro.

„Domnule Gâdea, m-ați întrebat așa și va răspund exact cum ați întrebat și să mă apreciați. Nu am luat niciun ban din cei 300 de milioane euro. (…) Domnule Gâdea, eu sunt un politician cu Google, cu Goagăl, cum vreți dumneavoastră, sunt un politician bun! Am avut alte interese, am gândit altceva pentru această țară. Am avut interese să arăt că sunt un gospodar bun, să pot să mă duc mai departe”, a declarat Marian Vanghelie.

Lui Vanghelie i s-a adus apoi o Biblie, pe care a ținut să jure.

„Jur pe Biblie, în față românilor că nu am luat niciun ban din toți cei 300 de milioane de euro de care m-a întrebat domnul Mihai Gâdea și că nu am luat niciun ban de la acest om.

Dacă am luat bani, Dumnezeu să se uite deasupra noastră, dacă nu Dumnezeu să plătească începând de la domnul Coldea și toți ceilalți să îi plătească cu ce merită”, a declarat Marian Vanghelie.

Share