home MASS MEDIA, POLITICA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI VIDEO TVR. Momentul în care un operator le spune CpF şi Accept că sunt penibili

VIDEO TVR. Momentul în care un operator le spune CpF şi Accept că sunt penibili

Share

În vremuri anormale se întâmplă lucruri abnormale. Un video TVR arată momentul în care un operator de la Televiziunea Română le spune reprezentanţilor CpF şi Accept că sunt penibili.

E făţiş. PSD strânge semnături contra Realitatea TV şi Rareş Bogdan

Emisiunea TVR „Pulsul zilei” a fost întreruptă de un operator. VIDEO TVR

Vineri, la oră de maximă audiență, în timpul emisiunii „Pulsul zilei”, difuzată pe TVR 1, s-a petrecut un eveniment îngrijorător pentru mediul public românesc.

El denotă, cum se poate observa în acest video TVR de mai sus, starea de tensiune în care se află România. Dacă un operator din Televiziunea Română nu mai suportă penibilul situaţiei cu acest referendum şi strică o emisiune,, în direct, călcând în picioare toate regulile.

În timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice de la emisiunea “Pulsult Zilei” a folosit, în direct, un limbaj licențios. Aceasta a condus la întreruperea emisiunii. Pentru scurt timp.

VIDEO TVR. “Ce penibili sunteţi…”

Operatorul şi-a pierdut controlul în timp ce vorbea Mihai Gheorghiu, preşedintele Comitetului de Iniţiativă Cetăţenească şi al Coaliției pentru Familie despre referendumul din 6 – 7 octombrie 2018.

În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept “ce penibili sunteți”.

După ce preşedintele Coaliției pentru Familie a repetat ce a auzit, moderatorul a căutat să aplaneze conflictul generat de schimbul de replici dintre angajatul TVR şi cei prezenți pentru dezbaterea despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție.

Citeşte şi
Mama lui Danileţ, judecătorul ardelean care a dat peste cap planurile PSD de trântire a
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat sâmbătă, la Neptun, că în ședința Comitetului Executiv ”i
Organizaţia sindicală MediaSind TVR face un apel către publicul Cerbului de Aur, în urma acoperirii
Sindicatul Român al Jurnaliștilor - Filiala MediaSind TVR a depus astăzi, 24 iulie 2019, o
Federaţia Cultură şi Mass-Media FAIR-MediaSind susţine acțiunile demarate de Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind  -
Elena Udrea a decis ca primul interviu de la revenirea in Romania sa il acorde
Către Partidul Social Democrat, Doamnei Viorica Dăncilă, Președinte interimar Retrageți sprijinul politic acordat șefei TVR!
Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind împreună cu filiala sa din Societatea Română de Televiziune, MediaSind
Antena 3 îşi bate joc gratuit de Dacian Cioloş, liderul PLUS, pentru un clip electoral
Sindicatul Român al Jurnaliştilor MediaSind, împreună cu filiala sa din Societatea Română de Televiziune, MediaSind
Share