VIDEO Maria Zaharova s-a filmat devorând lascivă o căpşună

Share

Purtătoarea de cuvânt a ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, s-a remarcat în ultimele luni prin ieşirile sale publice ciudate sau excentrice.

Comportamentul de la una dintre conferinţele de presă susţinute de aceasta i-a determinat pe jurnaliştii acreditaţi să treagă concluzia că e sub influenţa alcoolului.

Ea a afirmat că “operaţiunea specială” a Rusiei, în Ucraina, se datorează conflictului dintre cele două state, asupra paternităţii pe borşul numit de ruşi rusesc, iar de ucraineni ucreainean.

Acum, e a postat pe canalul său de Telegram un clip ciudat, în care apare mâncând căpșuni, într-un mode care poate fi interpretat ca fiind un comportament cu aluzii sexuale..

Zaharova, recunoscută pentru ieșirile iei nonconformiste, se uită la cameră, în timp ce adulmecă și gustă dintr-una dintre cele două căpşuni pe care le ţine între degete.

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus zambește în timp ce mănâncă și pare că încearcă să comunice cu camera. Camera nu răspunde:

Comentariile din postările de pe rețelele sociale nu au întârziat. „Îmi pare rău, o să te blochez imediat”, a scris cineva.

„Ce credeți, le plac puțin căpșunile condimentate, culese de la Suonejoki, de muncitorii ucraineni?”, comentează o altă persoană.

„Care este problema? Cred că faptul că Zakharova mestecă o căpșună este o îmbunătățire clară, față de faptul că Zakharova vorbește.

Acum, dacă am putea să-l facem și pe Lavrov să tacă și să înceapă să mestece căpșune…”, se arată într-un alt comentariu.

„Nu știu, este ciudat de atractiv. Îmi aduce aminte de filmele porno daneze sau suedeze din anii ’80. Pun pariu că i-ar plăcea să reproducă acel vibe”, comentează altă persoană.

Share