VIDEO Margarita Simonian: “2-3 milioane de soldați chinezi. Asta ne-ar trebui acum”

Share

Margarita Simonian, propagandista lui Putin de la Russia Today, caută disperată soluţii la criza în care se află campania din Ucraina.

Margarita Simonian vrea soldaţi chinezi în Ucraina

Președintele rus Vladimir Putin va amenința cu lovituri împotriva țărilor membre ale Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), din cauza sprijinului lor pentru Ucraina, a prezis redactorul șef al Russia Today (RT), Margarita Simonian.

Citeşte şi: Când a auzit de mandatul de arestare la Putin, Margarita Simonian a făcut criză

Putin s-a trezit cu relații din ce în ce mai tensionate cu alți lideri europeni pe fondul războiului dintre Rusia și Ucraina.

O mare parte din Occident a condamnat invazia, care a fost lansată în februarie anul trecut, ca fiind lipsită de justificare și o încălcare a normelor internaționale.

Mulți aliați au oferit Kievului miliarde de dolari în ajutor militar și sunt creditați că au contribuit la schimbarea valului războiului în favoarea ucrainenilor.

Citeşte şi: Propagandiştii Kremlinului sunt speriaţi de “Gaga” (Curtea de Justiţie de la Haga)

Rusia a reacționat cu furie la acest ajutor, acuzând NATO că a depășit liniile roșii furnizând Ucrainei arme, dintre care unele ar fi fost acum folosite pe teritoriul Rusiei.

Share