VIDEO Liviu Dragnea la DNA. Scandal între susţinători şi contestatari

Share

Aşa cum am prevestit, prezenţa lui Liviu Dragnea la DNA a fost condimentată de scandalul obişnuit, de dinainte de intrarea sa în puşcărie.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea s-a aflat la sediul DNA, unde a fost convocat de către procurori. La sosirea lui Dragnea la sediul instituţiei, s-a iscat scandal între susţinătorii săi şi contestatarii care i-au strigat ”La puşcărie”.

După doar câteva minute, fostul lider al social-democraţilor a plecat. Liviu Dragnea a stat puţin în sediul DNA. La ieşire, a precizat doar că iniţial trebuia să fie reprezentat doar de către avocat, ulterior aflând că trebuie să se prezinte personal.

Contestatarii i-au strigat în continuare că ar trebui să se afle la puşcărie, în timp ce susţinătorii i-au transmis mesaje de încurajare. Mai multe persoane au fost legitimate de către forţele de ordine.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost convocat la sediul DNA, de către procurori. Acesta a ajuns cu puţin timp înainte de ora 13.00.

La sediul instituţiei, s-au strâns câţiva susţinători ai săi, care i-au strigat mesaje de încurajare, dar şi câţiva contestatari, care i-au strigat ”La puşcărie”. DNA nu a transmis până la ora acestei ştiri informaţii cu privire la motivul convocării.

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu a anunţat că Liviu Dragnea a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii i-au programat un RMN.

Ştefănescu a adăugat că este vorba doar de o chestiune de procedură la care puteau participa, în mod legal, doar avocaţii şi la care nu era necesară prezenţa fostului lider al PSD.

Share