VIDEO Ginerele lui Şoigu spune că socrul lui ar trebui trimis pe front

Share

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, se află în centrul unui nou scandal, din cauza ginerelui său, Alexei Stoliarov, căruia îi place să afișeze o viață de huzur, pe Instagram.

Ginerele lui Şoigu îşi trolează socrul

În timp ce soldații ruși mor pe capete, în Ucraina, ruda ministrului și tovarășii săi se distrează în restaurante. Noul videoclip în care apare Stoliarov a provocat un scandal, în rândul susținătorilor Z ai războiului.

Ei cer trimiterea imediată a ginerelui neglijent, împreună cu socrul său, pe front. Stoliarov a postat zilele trecute un videoclip, pe Instagram, în timp ce lua cina cu prietenii, la restaurantul de lux Millionka, din Vladivostok.

Bloggerul a plătit 43.000 de ruble, adică peste 500 de dolari.

Citeşte şi: Kuzmin, Ambasada Rusiei: „România să nu se îmbarce într-o aventură militară a NATO”

Înainte de a menționa această cifră, a invitat în batjocură abonații de pe canalul său să ghicească suma ce urma a fi plătită.

Aproximativ aceeași sumă, pe care ginerele lui Șoigu o plătește într-o seară, într-un restaurant, o primesc acum soldații ruși care luptă împotriva Ucrainei, pe lună.

Citeşte şi: Şeful spionajului ucrainian: Doar Putin și Șoigu mai vor război!

Dintr-o interceptare a serviciilor de informațiile ucrainene, aflăm de la un soldat rus:

„Mi-au trimis bani în ianuarie – 26 și 18 (mii de ruble, 335 de dolari și 232 de dolari) … Jumătate dintre soldații contractuali au primit la fel… ”, s-a plâns ocupantul camaradului său, conform Ziare.com.

Share