VIDEO Armand Goşu: Șoșoacă, vectorul unei părți din mediul securitar şi diplomatic

Share

Istoricul şi jurnalistul Armand Goşu susţine că Diana Iovanovici Șoșoacă e vectorul unei părți din mediul securitar şi diplomatic românesc.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, nu a mai putut ține discursul în fața Parlamentului României, din cauza senatoarei Diana Șoșoacă.

Armand Goşu: Șoșoacă, vectorul unei părți din mediul securitar

Goşu arată că, „la nivelul elitei de politică externă și de securitate din România, gruparea veche, cea care este împotriva relansării relațiilor cu Ucraina, are o poziție importantă și nu se va da bătută foarte ușor”.

“Problema la noi nu este că o senatoare are această poziție. Problema este că această senatoare este reprezentativă pentru scena politică românească și exprimă un punct de vedere al unei grupări solide din sistemul de politică externă și securitate a României”, spune istoricul.

Citeşte şi: Şoşoacă, nouă deraiere. “Ar trebui să-i rupem picioarele lui Zelenski!”

“Dacă vă uitați, practic, la tot ce a făcut Iohannis și la toate răspunsurile pe care le-a dat, apoi la premierul Ciolacu, care a fost recent la Kiev, la prima ședință comună a celor două guverne, vedeți că nu au făcut decât să-i răspundă doamnei Șoșoacă, în toate punctele de vedere, și cu biserica, și cu minoritățile, și cu limba”, susţine Armand Goşu, conform HotNews.

Astfel, practic, Șoșoacă este cea care setează agenda publică. Goşu:

Citeşte şi: Şoşoacă, prostii: Ucraina deține teritorii ce nu-i aparțin. România, colonie. Soros, implicat

“Ar fi naiv să ne închipuim că o femeie, oricât ar fi ea de puternică, poate de una singură să seteze agenda publică. Deci ea reprezintă o parte solidă a establishmentului de securitate și de politică externă a României și este purtătoarea lor de mesaj public.

Iar Iohannis și restul, inclusiv presa, diversele televiziuni ale mogulilor, conectați sau mai puțin conectați la rețele de putere din România, au încercat chipurile s-o combată, dar nu au făcut decât să-i difuzeze mesajele.”

Share