home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Victoria Nuland revine (revista presei)

Victoria Nuland revine (revista presei)

Share

Victoria Nuland revine (revista presei)Victoria Nuland revine cu noi declaraţii dure. Cu toate că nu dă numele unei ţări, este clar că e vorba despre România. Victoria Nuland se referă la limbajul dublu al celor care, sub plapuma NATO, dorm bine în timp ce protejează corupţii.

Subsecretarul de stat american se referă, citată de România liberă, cu subiect şi predicat la ceea ce noi numim indolenţa autorităţilor române, ce sfidează pur şi simplu instituţiile anticorupţie:

Avem lideri politici din Europa Centrală care profită de avantajele de membri NATO și UE, găsim liderii din regiune, care par să fi uitat de valorile pe care se bazează aceste instituții.

I-am întreba pe acești lideri: Cum putetii să dormiți dumneavoastră sub pătura articolului 5 al NATO în timp ce vorbiți deschis despre «democrație neliberală», teorie împinsă până la ultranaționalism; restricționarea presei libere sau demonizarea societății civile?

Aș întreba același lucru despre protejarea oficialilor corupți de la urmărirea penală; ignorarea Parlamentulului când va este convenabil sau protejarea afacerilor murdare care cresc dependența țărilor dumneavostră de o sursă de energie străină, în ciuda politicilor declarat liberale

George Friedman de la Stratfor pune punctul pe “i” apăsat, aşa cum informează Adevărul: suntem în război rece! Ajutaţi-vă singuri ca să putem să vă ajutăm. Aluzia e mai mult decât transparentă şi se referă la altă mare problemă: tendinţele autonomiste din aşa-zisul Ţinut Secuiesc.

În acest timp, Gazprom continuă să danseze tananika cu uite gazul – nu e gazul, conform Puterea. De această dată, e vorba despre o reducere cu 13% faţă de cât trebuia să primim.

230 de milioane de euro – este prejudiciul descoperit de procurori la grupul de firme Lukoil, arată Curierul naţional. Să vedem dară ce înseamnă 230 de milioane de euro. În lei, înseamnă, la un curs de 4,50 lei, 1,035 miliarde de lei. În trimestrul II al anului 2014, pensia medie lunară în România era de 846 de lei. Banii aceştia asigurau, ca ordin de mărime – desigur că bugetul de pensii nu e sustenabil astfel, pensia medie lunară a 1,2 milioane de pensionari.

Robert Turcescu spune că se va întoarce în presă, Gândul consemnează. Nici nu ne îndoiam de acest lucru, ce a spus el şi documentele date de el nu sunt probă că a fost ofiţer acoperit şi chiar şi aşa tot şi-ar fi găsit un loc pe sticlă. Problema e însă cum va arăta el, cu onoarea terfelită, după detonarea în direct pe care şi-a pus-o la punct (încă inexplicabil) şi ce relaţii va avea el, de exemplu, cu colegii de la B1, care (unii dintre ei) au şters podelele cu el de la acel moment încoace.

Un zâmbăreţ ilegal a împânzit oraşul vostru şi el se numeşte Victor Ponta. Evident, a furat startul, cum explică Naţional, campania de-abia acum a început. În sancţionează cineva?

La Hong Kong se pregăteşte rezerva de muniţie pentru reprimarea manifestaţiilor de protest, arată EvZ. V-am spus că iese urât? V-am spus.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share