home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Victoria Nuland nu vrea să se vadă cu Victor Ponta (revista presei)

Victoria Nuland nu vrea să se vadă cu Victor Ponta (revista presei)

Share

Victoria Nuland nu se vede la Bucureşti cu Ponta (revista presei)

Victoria Nuland vine la Bucureşti şi se va întâlni cu Klaus Iohannis şi Bogdan Aurescu, informează Gândul. Ce va discuta exact însă aceasta cu demnitarii români rămâne un mister.

Este însă clar, susţine Comisarul, că aceasta nu se va întâlni cu premierul Victor Ponta. Victoria nu vrea să se vadă cu Victor. Mesajul implicit transmis de acest fapt este clar.

Se ascut săbiile în PSD, în pofida declaraţiilor oficiale că totul e în regulă şi unitatea este de nestrămutat, explică Naţional. Victor Ponta încearcă să înăbuşe revolta din partid.

Marean Oprişan a fost audiat la DNA. Puterea spune că audierea are legătură cu cele două femei aflate după gratii, care trebuiau să facă expertiza în Dosarul Căprioara.

George Cristian Maior spune că serviciile secrete române au dejucat atentate teroriste în România şi şi-au îndeplinit misiunea, conform EvZ. Foarte bine, pentru asta îi plătim.

Falsul Elenei Udrea în declaraţia de avere din anul 2009 a fost prescris, aşa că politicianul scapă de puşcărie, explică ziarul Curentul.

Imobiliarii, citaţi de Curierul naţional, dau semnalul că anul 2015 va fi unul bun pentru piaţă. Pe ce bază însă nu este clar. Semnalele instituţionale intră în contradicţie cu realitatea din piaţă.

Ţările OPEC parcă şi-au propus să falimenteze cu obstinaţie Rusia şi aliaţii ei extractori de petrol, ca Venezuela. Preţul petrolului a pierdut 5% în câteva ore, arată Bursa.

Ediţia de miercuri a publicaţiei Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, va fi editată în 16 limbi şi va conţine caricaturi cu Profetul Mahomed, anunţă HotNews.

Conform Flux24, pe copertă va fi Profetul Mahomed, evident, cu ochii holbaţi, ţinând pe piept o hârtie, pe care scrie “Je suis Charlie”, sub sloganul “Totul este permis”. O caricatură de Luz. Previzibil, aceasta îi va înfuria şi mai mult pe musulmani.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share