home POLITICA Victor Ponta şi filierele mafiei gorjene

Victor Ponta şi filierele mafiei gorjene

Share

Victor Ponta şi filierele mafiei gorjene

Victor Ponta nu este băgat adânc doar în afaceri dubioase cunoscute la nivel naţional. Presa gorjeană geme de informaţii despre mafia locală, ce face ea, cu ce mizerii se ocupă şi care este legătura între acestea şi Victor Ponta.

Iulia Vână, viceprimar, poate amanta lui Victor Ponta

Trecem razant peste ce scrie Scandal de Gorj, care constată că viceprimarul de Târgu Jiu, Iulia Vână, şi soţia premierului, Daciana Sârbu Ponta, se îmbracă aproape la fel.

Poate că o fi pentru că Vână are un atelier de croitorie, ori poate pentru că Iulia Vână ar fi amanta lui Victor Ponta, aşa cum susţine şi GorjNews, care se referă şi la felul în care Ponta şi-a pus toată gaşca să călărească judeţul.

Salvador Caragea,  posibila rudă a lui Victor Ponta, spaima Gorjului

Salvador Caragea, şeful IPJ Gorj, ar fi rudă cu Victor Ponta. Caragea este supranumit “Spaima Gorjului”. Mai mulţi poliţişti gorjeni l-ar fi denunţat pe şeful IPJ pentru abuzurile sale. A urmat o anchetă a procurorilor, apoi aceştia au dat neînceperea urmăririi penale.

Inspectorul-şef al IPJ ar fi făcut presiuni asupra oamenilor de afaceri şi colegilor poliţişti din Gorj şi ar fi distrus probele în cazul unui incendiu. Ciudat este că aceste informaţii au fost date pe sticlă la Antena 3, prin guriţa mare a Danei Grecu, într-unul dintre momentele în care postul lui Voiculescu şantaja probabil partenerii de coaliţie.

GorjNews susţine că Radu Stroe, pe vremea aceea ministru de Interne, l-ar fi demis pe Caragea, dar nu l-ar fi lăsar… ruda acestuia, Victor Ponta.

Blogul De veghe Patriei scrie despre un caz cu masoni, poliţişti şi ofiţeri SRI, în care ar fi implicat Victor Ponta. Acelaşi Victor Ponta, care pare a fi în tot şi în toate. Victor Ponta ubicuu. Victor Ponta uber ales.

Sursa citată susţine nici mai mult, nici mai puţin, despre ceea ce e numită “mafia politc0-masonica din Romania (sprijinita de masonii din cadrul Serviciului Roman de Informatii)”:

Ei toaca sute de milioane de euro de la bugetul statului, se cearta de ochii lumii, in timp ce pe dumneavoastra va manipuleaza cu teroristi arabi care sunt gata sa explodeze in Romania! Cu asta se ocupa SRI-ul la ora actuala: acopera tunurile de sute de milioane de euro ale mafiei politice din Romania.

Este o singură problemă cu această postare: are un titlu care nu se justifică în text: “Narcis Daju din Gorj, fost ofiter SRI, AMENINTAT CU INCHISOAREA!”. Există şi un subtitlu: “Colonelul Catalin Peptan si Victor Ponta, finul lui George Cristian Maior, seful mason al SRI-ului.”.

Despre SRI, ni se spune că este condus de “masoni aflati la cheremul Statelor Unite si Israelului, sunt o multime de ofiteri recrutati de CIA, FSB si Mossad”. Nu ni se aduc şi probe în sprijinul acestei afirmaţii extrem de grave, aşa cum ar trebui, dacă blogul ar fi alimentat cu conţinut de jurnalişti.

Revenim acum la subtitlu, cu menţiunea că nici aceste lucruri nu sunt justificate cu documente sau mărturii, aşa cum ar face jurnaliştii de investigaţie:

Doamna Adina, sora colonelului Catalin Peptan, este implicata in afacerile cu cherestea, iar principalii furnizori sunt cetateni de origine araba. Arabii din Romania, cei mai multi dintre ei fiind implicati in traficul de droguri si arme, camatarie, prostitutie de lux, care nu vor sa cotizeze la SRI, sunt imediat trecuti pe lista “teroristilor”. Arabii care dau birul catre SRI, sunt lasati in pace sa-si faca de cap asa cum vor. Exemplu in acest sens fiind mall-ul bucurestean “Plaza” din cartierul Drumul Taberei (munti de bani au spalat acolo).

Cert este că ni se face pielea ciuciulete pe noi: pe cine (poate că) protejează Ponta şi cu Maior, finul şi cu naşul la Gorj!

Pe Victor Ponta îl doare în D.O.S. de Gorj

O gaşcă de procurori şi poliţişti face şi desface împreună cu serviciile secrete în Gorj, aşa reiese din altă postare de pe Gorj News. Serviciul secret se numeşte Direcţia de Operaţiuni Speciale.

În IPJ Gorj, arată publicaţia citată, există “așa-numitul Departament de Operațiuni Speciale, o structură cu atribuții dintre cele mai sensibile, precum interceptarea comunicațiilor telefonice, electronice și ambientale, și filarea unor persoane interesante pentru Poliția Română”.

În structură sunt polițiști, pe care Caragea îi controlează total. Șeful D.O.S. e Cristi Popescu, zis Oase, finul lui Caragea. În D.O.S. “mai lucrează Andrei Bărbulescu, fiul şefului Poliţiei Rovinari, Constantin Bărbulescu, impus abuziv de Caragea, pentru a-i asigura liniștea partenerului său de afaceri, Doru Filip, Sorin Bobaru, fiul primarului pușcăriabil al oraşului Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, cercetat în mai multe dosare penale, Adrian Popescu, fratele celui care a condus până de curând Direcţia de Control Intern din IGPR”.

Victor Ponta, acuzat de sex cu minore

Din tot ce am listat până acum, Dosarul “Sex cu minore” este singurul cunoscut la nivel naţional. Alături de colegii săi de partid Nicu Bănicioiu şi Robert Negoiţă, Ponta a fost mult timp actant în acest dosar. Nu se ştie cum a ieşit din el.

Dosarul, supranumit “Târfe pentru politicieni”, cum explică Scandal de Gorj, a fost lansat de un om de afaceri, mason şi armean, numit Florin Ghiulbenghian, maestru venerabil al Lojii Sfinx.

Ghiulbenghian susţine că ar fi semnalat organelor de anchetă existenţa unei reţele de prostituţie, conduse de doi domni, numiţi Ion Tămârjan şi Relu Costan.

Să vorbească dară Scandal de Gorj:

Ghiulbenghian afirmă că, în urma discuţiilor purtate cu unele dintre fete, s-a stabilit că unul dintre clienţi era Victor Ponta. Acesta înrădăcinat bine în Gorj, având în vedere că este la al doilea mandat de demnitar în acest judeţ, a rămas fidel zonei care l-a trimis în Parlament , aşa că s-a orientat spre o tânără din Târgu-Jiu.

Acest lucru n-ar fi fost de condamnat decât poate din partea nevestei Daciana Sârbu, dacă fata care i-a picat la aşternut lui Ponta n-ar fi fost minoră la acea vreme.

Relaţia politicianului cu minora a ajuns şi la urechile părinţilor acesteia care l-au reclamant pe Ponta, iar pe fir a intervenit şi SRI Gorj care a semnalat la nivel central că deputatul îşi face de cap cu copile.

Pe numele lui Victor Ponta a existat un dosar, susţine Ghiulbenghian, cu privire la întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră, dosar care i-ar fi putut distruge carierea politică, aşa că preşedintele PSD a făcut tot posibilul să-l închidă, lucru care i-a şi reuşit.

Posibilă relaţie a lui Victor Ponta cu soţia lui Codruţ Marta

O legătură în plus între Ponta şi reţelele de prostituţie ar putea să existe. Comisarul.ro pune, în manieră tabloidă, niscaiva poze făcute 10 zile înainte de căsătoria lui Victor Ponta cu Daciana Sârbu.

Ele, a afirmat Robert Turcescu în ediţia specială de aseară de pe Naşul TV, sunt cu soţia lui Codruţ Marta, dispărut fără urmă. Soţia lui Marta e anchetată într-un dosar care investighează implicaţiile din jurul unei reţele de prostituate de lux.

Pozele au fost făcute la un meci al României de pe stadionul din Zurich, Letzigrund. Ideea este că oamenii poate că s-au întâlnit acolo, bună, eu sunt Victor, şi eu Andreea, mişto meci, nu?, dar problema este că la un moment dat fata apare cu alt tricou nou pe ea. Oare de ce?

Share