home POLITICA Victor Ponta: Fără simplă comandă, Guvernul se prăbuşeşte

Victor Ponta: Fără simplă comandă, Guvernul se prăbuşeşte

Share

Fostul lider PSD Victor Ponta l-a atacat din nou pe actualul lider, Liviu Dragnea. El a criticat faptul că Liviu Dragnea conduce de facto Exeutivul. Fostul premier a afirmat că astfel, fără să fie condus de un singur om, Executivul s-ar prăbuşi.

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Târgu-Jiu, că își dorește enorm de mult ca actualul guvern să aibă succes. El a subliniat însă că este important ca Executivul să fie condus de un singur om. Altfel, guvernul se va prăbuși.

Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în aceeaşi venă.

[vc_row][vc_column][vc_column_text] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Victor Ponta: Nu sunt consultat, nu sunt informat, mă informez din presă

Partidul m-a consultat în Guvernul Ponta privind deciziile luate, în Guvernul Grindeanu nu. Nu am vorbit niciodată cu nimeni de la partid și eu mă preocup ca deputat de Gorj și, în special, de Complexul Energetic Oltenia.

Nu mai vreau să fiu șef la PSD, nu mai vreau nici o funcție. Dar nici nu vreau să ne batem joc de oameni(…) Nu fac parte din conducere, nu vreau să fac parte din conducere. Nu sunt consultat, nu sunt informat, mă informez din presă. (…)

Sper să o ia de la capăt bine (Guvernul — n.r.). Îmi doresc enorm de mult ca Guvernul Grindeanu să aibă succes. Știu un singur lucru, am fost prim-ministru atâta timp… Dacă nu conduce un singur om Guvernul, Guvernul se prăbușește.

, a spus Ponta, apoi a adăugat:

Dacă domnul Grindeanu o să conducă Guvernul o să fie bine. Dacă vrem să îl conducem toți, o să fie rău. I-am spus domnului Grindeanu: “Nu asculta de mine, fă tu ce crezi, dar fă”, a spus Victor Ponta. 

Aluzia transparentă este, în mod evident, la desportul Liviu Dragnea.

Share