home CORUPTIE, POLITICA Victor Ciorbea are motive serioase să nu atace OUG la CCR

Victor Ciorbea are motive serioase să nu atace OUG la CCR

Share

Victor Ciorbea, avocatul poporului, refuză cu obstinaţie să atace la Curtea Constituțională ordonanța de urgență adoptată de Guvernul Dăncilă.

Prin aceasta, au fost modificate Legile Justiției, iar procurorii au fost transformați în subalterni ai lui Tudorel Toader.

Ordonanța de urgență este neconstituțională, în primul rând pentru că nu-și justifică urgența, așa cum cere explicit Constituția.

Victor Ciorbea lasă să treacă OUG neconstituţionale

Singurul care poate sesiza CCR în legătură cu ordonanțele de urgență este Avocatul Poporului. În mandatul lui Ciorbea, acesta ne-a obișnuit însă cu inacțiunea. Pur și simplu, el lasă să treacă ordonanțe de urgență flagrant neconstituționale.

Slugărnicia lui Ciorbea față de PSD+ALDE și de Dragnea+Tăriceanu poate fi explicată prin foamea de bani a fostului prim-ministru, senator și primar al Capitalei (căci Ciorbea le-a bifat pe toate).

Lăcomia l-a împins să se împrumute la bănci sume enorme și să se lăfăie într-o vilă de lux, cu suprafața de 700 de metri pătrați, într-o zonă exclusivistă a Capitalei. Vila se află pe o limbă de pământ, pe malul lacului Floreasca.

Victor Ciorbea are credite de plătit de se plictiseşte

În 2012, când Ciorbea a candidat pentru un loc de senator pe lista USL (PSD-PNL), declarația sa de avere a produs un în opinia publică: actualul Avocat al Poporului figura cu 4 credite totalizând 1.515.700 de euro, contractate în 2007 și având scadența în 2024! Cea mai mare parte a banilor a fost „înghițită” de construcția vilei de pe malul lacului Floreasca.

Victor Ciorbea a obținut în 2007 un credit personal de 240.000 de euro și un credit ipotecar de 360.000 de euro, iar în 2008 două credite ipotecare, fiecare de câte 330.000 de euro, toate având scadența în 2024.

Victor Ciorbea, sclavul PSD

De asemenea, fostul premier are un contract de împrumut în valoare de 65.000 de euro, contractat cu scadență în 2012, și un altul de 90.000 de dolari, cu scadența în 2020.

Aceste împrumuturi uriașe l-au transformat într-un sclav al PSD. Nevoia de bani l-a împins în funcții publice bine plătite, dar și la nesimțirea de a solicita insistent să cumuleze salariul uriaș cu pensia nesimțită.

Pentru a obține din partea guvernării PSD-ALDE privilegii nerușinate, Ciorbea sacrifică interesele poporului român și apără clica de hoți care distruge România. El comite enorme abuzuri în serviciu prin refuzul de a ataca la CCR ordonanțele de urgență evident neconstituționale.

Citeşte şi
Victor Ciorbea e mai uşor cu 275.000 de lei, datorie ştearsă la Fisc

Victor Ciorbea și soția sa, Lacrima, s-au prezentat la ANAF zilele acestea, unde au plătit Read more

Victor Ciorbea ar rămâne abuziv avocat al poporului, cu voia PSD-ALDE

Senatorul USR Mihai Goțiu a acuzat coaliția de guvernare că a încercat extinderea mandatului de Read more

Corupţia Ucide cheamă la un protest la sediul Avocatului Poporului

Corupţia ucide cheamă manifestanţii să protesteze în faţa sediului Avocatului Poporului din Bucureşti, în Aleea Arutela, Read more

Victor Ciorbea, mai mulţi bani, mai mare securitate financiară şi obedienţă

Sarabanda pensiilor speciale continuă cu Avocatul Poporului. Senatul a adoptat o lege prin care Victor Read more

Victor Ciorbea ar ataca mâine la CCR ougeurile elefantului

Avocatul Poporului ar urma să atace mâine la Curtea Constituţională OUG elefant, informează HotNews. Anterior, Read more

Demisia Avocatului Poporului. Proteste azi în România

Mii de români au ieșit azi în stradă, înfruntând vremea rea. Ei îi cer demisia Read more

Florin Iordache îi ia apărarea lui Victor Ciorbea

Corb la corb nu scoate ochii, ba, îşi mai şi protejează reciproc penajul. Ministrul Justiţiei, Read more

Petiţia “Victor Ciorbea, ești concediat!”, 96.000 de semnături

Petiţia "Petiţia "Victor Ciorbea, ești concediat!"a ajuns la 96.000 de semnături. Textul acestei petiţii este Read more

Avocatul Poporului lui Oprescu, demonstraţie de forţă

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a făcut azi o demonstraţie de forţă în favoarea lui Oprescu, Read more

Revista presei. Oltean il compara pe MS Regele cu Cioaba

~megascandal cu bani negri la Otelul~Ciorbeaanchetat de DNA~Camera de comert romano-olandeza e pentru aderarea noastra Read more

Share