home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Vasile Blaga a cam microsoftizat-o (revista presei)

Vasile Blaga a cam microsoftizat-o (revista presei)

Share

Vasile Blaga a cam microsoftizat-o (revista presei)

Vasile Blaga ar fi scăpat de implicarea în Dosarul EADS şi a intrat în altă trăsnaie, fiind băgat până peste cap în Dosarul Microsoft, susţine Naţional.

Elena Udrea ar fi pomenită de trei ori în referatul la Dosarul Microsoft, conform Comisarul. Se pare că pe Udrea şi Blaga îi leagă multe lucruri, după cum se observă.

România TV a dat publicităţii o listă cu miniştrii din guvernul premierului lui Iohannis, care ar putea fi Cătălin Predoiu sau MRU, informează Ştiri pe surse.

Aici sunt câteva dubioşenii. Trecem peste faptul că Bogdan Aurescu ar rămâne la Exterrne, el este un om integru. Adriana Săftoiu, ministrul Educaţiei; Gheorghe Falcă la Interne; Mihăiţă Calimente la Apărare; Andreea Paul la Finanţe – acestea sunt picanteriile de remarcat. Deocamdată, dacă spune aşa RTV… mai bine mai aşteptăm.

Hrebe a încercat să dea la pace cu procurorul său, înainte să fie trimis în judecată, promiţând că-şi recunoaşte vinovăţia dacă ia mai puţin, afirmă EvZ. Celălalt mare deştept care a încercat aceeaşi şmecherie a fost Ioan Adam. Nu le-a mers.

Primarul din Gheorghieni, Mezei Janos, a fost reţinut de DNA, arată Curentul. El este suspectat de abuz.

Victor Ponta încearcă că-şi bată joc de Traian Băsescu. RAAPPS l-a trimis pe acesta să se certe cu Mioara Roman pentru vila pe care aceasta nu o părăseşte şi care oricum nu îndeplineşte condiţiile de securitate, explică Gândul.

Premierul pare să aibă un soi de idiosincazie cu fostul şef al statului: ar dori ca Guvernul să redeschidă Dosarul Flota, conform României libere.

Fondul Monetar Internaţional vine în România, să-l pună cu genunchii pe coji de nucă pe Pictor Victor Ponta. De exemplu, aşa cum arată Curierul naţional, pentru Legea falimentului personal.

Bundesbank accelerează repatrierea aurului său, deţinut în alte state, conform Bursa. Nu este un semn bun. Statele repatriază aurul deţinut peste hotare de obicei când se apropie un război.

În Estul Ucrainei, separatiştii din Doneţk şi Lugansk se fac front comun şi Kievul a declarat stare de urgenţă, explică Adevărul. Se ascut săbiile.

Website-ul Starea Presei realizează rubrica Revista presei folosind informaţiile furnizate de publisherii din România. Aceştia sunt singurii care răspund pentru informaţiile date.

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share