home MASS MEDIA Vantu pentru Tapalaga: Trustul este pe investitie, pe dezvoltare

Vantu pentru Tapalaga: Trustul este pe investitie, pe dezvoltare

Share

Continuu seria de comentarii, pe marginea lungului interviu facut de Dan Tapalaga cu Sorin Ovidiu Vantu, care poate fi citit integral si ascultat pe HotNews.

Trustul asta a fost lansat acum cinci ani de zile si este pe dezvoltare. Este pe investitie. In permanenta s-au aditionat acestui trust noi si noi produse. Si, evident, fiecare produs lansat, pana ajunge la maturitate, consuma bani. A fost o operatiune in plina Sorin_Ovidiu_Vantu pdezvoltare.

Asa cum a inceput sa se vadeasca in ultimele zile, dar se vehicula tot mai insistent inca de asta-vara, Grupul Realitatea-Catavencu nu este pe dezvoltare si nici pe investitie, asa cum sustine Sorin Ovidiu Vantu.

Mai mult, “Cotidianul” si “Business Standard” nu mai sunt finantate de mogul, iar pentru NewsIn, agentia de presa care ar trebui sa fie coloana vertebrala a oricarui trust de presa prestant, se poarta deja negocieri de vanzare.

Imaginea pe care o arunca peste gard Vantu, la fiecare dintre proiectele pe care le lanseaza, e ca avem de-a face cu un proiect dinamic, in plina dezvoltare, elegant, marketat, modern, trendy, elitist. Inauntru insa acesta este gaunos si macinat de jocuri de interese, mancatorii si incompetenta crasa.

Domnule Tapalaga, de un an si ceva tot circula intoxicarea asta pe piata (n.n.: ca vinde la Patriciu). Ca am vandut, ca urmeaza sa vand… Din punct de vedere financiar, cred ca eu sunt cel care poate sa-l cumpere pe Dinu Patriciu, si nu invers.

Din start, informatia livrata de SOV este inexacta. Dezinformator de meserie, Vantu falsifica realitatea lucrurilor.

Zvonul ca Dinu Patriciu ar cumpara Realitatea-Catavencu nu circula de un an si ceva, ci din aceasta vara, cand tonul televiziunii-fanion a atins cote isterice anti-basesciene (pe de o parte), iar legaturile dintre acest fenomen si cuplurile Vantu-Gusa, Vantu-Moscova, Gusa-Moscova, Geoana-Vantu, Geoana-Gusa de-abia incepusera sa devina vizibile.

Cat despre “punctul de vedere financiar”, cred ca nu mai are nimeni nici o indoiala ca Vantu are probleme, daca arunca peste bord “Coti” si “BS”.

Citeşte şi
Întrebarea este dacă ştia şi ce cotă ridicată are şi dacă a avut şi el
A apărut public aşa-zisa listă a jurnaliştilor care au fost plătiţi o dată de fostul
Liviu Mihaiu este un tip aparte. El e, simultan, şi fost jurnalist, şi jurnalist, şi
DNA continuă să facă senzaţie cu arestări-surpriză. Este acum rândul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, care
Acest capitol din Armaghedonul Oligarhilor face legătura între CRP, grupul securiştilor din jurul lui SOV
Urmează descrierea bidoanelor, bidonaşelor şi încrengăturilor dintre Vântu, Luca şi securiştii cu care aceştia au
Este oare incorect să afirmăm că, dacă Rusia la zi, având în spate cadre şi
Povestea lui Cornel Nistorescu este simptomatică pentru ce se întâmplă cu un jurnalist talentat şi
În acest capitol al Armaghedonului Oligarhilor, este povestit un episod din preluarea de către Dinu
Cum îţi mângâi tu urecheaLobul flutură calinPeste munţi, câmpii şi drumuriMândra,
Share