home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Vantu ar putea avea parte de o noua arestare (AIM)

Vantu ar putea avea parte de o noua arestare (AIM)

Share

Marian Nazat, avocatul lui Sorin Ovidiu Vintu, afirma ca o noua arestare a omului de afaceri este “iminenta”, existand semnale clare in acest sens. Mai ales ca si Ioana Maria Vlas a fost eliberata.

Se pare ca, in schimbul acestei eliberari, mama FNI a ales sa-l infunde definitiv pe omul de afaceri si sa dea indicii. Se poate deduce acest fapt dupa declaratia ei de la poarta penitenciarului, cand a fost pusa in libertate.

In acelasi timp, avocatul Iulian Urban declara ca Vintu are sanse mari sa fie lasat de instanta sa paraseasca tara, pentru a se opera de inima la Viena.

“Banuiesc ca procurorii vor incerca mutari surprinzatoare, iminenta altei arestari se simte in aer, o adulmec. Evenimentele din urma o prevestesc”, a declarat Nazat intr-un interviu acordat pentru Q Magazine.

Avocatul a mai afirmat ca eliberarea clientului sau din arest a fost “doar transarea unei masuri preventive” si ca vinovatia sau nevinovatia acestuia va fi stabilita la sfarsitul procesului, “care este foarte departe”.

Vintu ar vrea sa paraseasca tara pentru a se opera la Viena

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu s-a internat duminica spre luni noapte la Spitalul Floreasca acuzand probleme cardiace. Potrivit unor surse citate de Adevarul, SOV ar putea avea nevoie de o noua interventie la Viena daca in urma investigatiilor medicale reiese ca are un nou blocaj pe artera coronara.

Pentru ca are interdictie de a parasi tara, avocatii omului de afaceri ar putea cere in instanta ridicarea interdictiei daca argumenteaza serios ca viata sa depinde de aceasta operatie… citeste tot aici

Share