home MASS MEDIA, POLITICA Vadim Tudor: Cu Ion Cristoiu am glumit

Vadim Tudor: Cu Ion Cristoiu am glumit

Share

Liderul PRM a refuzat să renunţe la acuzaţiile de colaborare cu Securitatea pe care le-a făcut la adresa lui Ion Cristoiu. Până la următorul termen al procesului a promis să “mai producă şi alte probe”.

foto: Bogdan Stamatin, Mediafax Foto via BZI

La 14.00 fără un sfert şi-a făcut apariţia în faţa Judecătoriei Sectorului 1, jurnalistul Ion Cristoiu. S-a oprit să fumeze o ţigară pe care şi-a aşazat-o cu grijă în muştiucul de lemn, iar înainte de a intra în sala de judecată s-a consultat cu avocata.

“Dacă domnul Corneliu Vadim Tudor îşi cere scuze şi îşi retrage declaraţia pe care a făcut-o în emisiunea din 3 noiembrie 2008, la “Naşu”, cea în care a spus că eu aş fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod Coroiu, renunţ imediat la proces şi la daunele pe care le cer”

, a spus jurnalistul înainte de a intra în sala de judecată, la procesul pe care l-a intentat la sfârşitul anului 2008, împotriva lui Radu Moraru şi Corneliu Vadim Tudor.

Valiza cu probe

Între timp, după ce au venit documentele de la Consiliul Naţional de Studierea Arhivelor Statului, care arătau că Ion Cristoiu nu a avut dosar la Securitate, nici de urmărit şi nici de turnător, Radu Moraru şi-a cerut scuze, iar Cristoiu l-a şters din plângere. A rămas doar Vadim.

Fix când să înceapă şedinţa de judecată, în sală a intrat Vadim. Cu ochelari de soare stilul “muscă” la ochi şi haina costumului pe umăr, Tribunul a intrat cu avocatele după el şi s-a dus fix spre prima bancă.

“Dă-te, Mihaela, mai încolo”

, îşi face loc preşedintele Partidului România Mare.

“Servieta, unde mi-e? Unde-i, mă, cretinul ăsta?”

, se învârte în loc Vadim, căutând pe cineva cu privirea… citeste tot in EvZ

Share