home ECONOMIE Unde trebuie sa fie localizat sediul unei companii de inchirieri auto?

Unde trebuie sa fie localizat sediul unei companii de inchirieri auto?

Share

Pe o piata extrem de competitiva, asa cum este cea a serviciilor de inchirieri auto, orice mic detaliu poate face diferenta intre succes si esec si poate aduce un numar mai mare de clienti. Vorbim in primul rand despre aspecte importante, precum diversitatea parcului auto sau serviciile premium oferite, dar si despre unele aparent nesemnificative, care se pot insa dovedi cruciale. Mai exact, locul pe care aceste companii si-l aleg drept sediu. In functie de locul unde se afla sediul unei companii de rent a car, clientii isi pot face o idee despre profesionalismul acesteia si pot deveni mai increzatori sau, din contra, mai putin convinsi sa apeleze la serviciile sale.

Iata, in continuare, care sunt principalele aspecte pe care o companie de inchirieri auto le ia in calcul atunci cand isi stabileste localizarea:

1. Sa fie intr-un oras mare. Bineinteles, acesta este de departe cel mai important aspect. Serviciile de inchirieri auto sunt cerute mai ales in aglomerarile urbane, adevarate centre culturale, sportive, universitare si de business. In marile orase, se desfasoara unele dintre cele mai importante evenimente, atat concerte si festivaluri, cat si intalniri si forumuri de afaceri. Tot aici, isi au sediile unele dintre cele mai mari corporatii internationale si facultati din tara.

Tocmai din acest motiv, compania FocusRent, cu o experienta de peste 10 ani pe aceasta piata, activeaza momentan in Bucuresti, Otopeni si Cluj. In ultimii ani, Clujul a devenit al doilea cel mai important oras din Romania, egaland sau chiar depasind Capitala la anumite capitole, cum ar fi pretul chiriilor.

2. Sa fie intr-o zona centrala. Nu este greu de imaginat de ce acesta este un criteriu important pentru o companie serioasa de inchirieri auto. Din centru, poti atinge cu usurinta orice loc al orasului si, oricum, in aceasta zona sunt cele mai bune hoteluri, restaurante si alte locuri in care ar trebui sa ajungi. In acest sens, sediul FocusRent din Bucuresti este situat foarte aproape de kilometrul 0 al Capitalei, in zona Unirii.

3. Sa nu fie pe o artera foarte circulata. Totusi, sediul unei companii de inchirieri auto nu trebuie sa fie situat chiar pe o artera principala, foarte circulata, intrucat acest lucru ar putea duce la blocaje. In schimb, FocusRent are sediul pe strada Alexandru Vlahuta, in apropierea bulevardelor Mircea Voda si Marasesti si a Splaiului Unirii, artere importante din Bucuresti. Astfel, soferii vor avea la dispozitie cateva minute pentru a se acomoda cu autoturismul, inainte de a patrunde in “jungla” traficului urban.

Chiar daca sediul este situat intr-o zona centrala, exista un alt aspect crucial in ceea ce priveste o companie profesionista de inchirieri auto. Mai exact, posibilitatea ca aceasta sa iti livreze masina in locul stabilit de comun acord cu tine. Spre exemplu, FocusRent le permite clientilor sa isi preia autoturismele inchiriate direct din parcarea Aeroportului International “Henri Coanda” din Otopeni. Acest lucru reprezinta un avantaj important, cu atat mai mult cu cat masinile vin cu un plin de combustibil si cu toate taxele si asigurarile auto achitate. Practic, tot ce iti ramane de facut, odata ce ai trecut de formalitatile din aeroport, este sa preiei autoturismul si sa conduci catre destinatia ta.

Citeşte şi
Cele mai importante aspecte care diferentiaza o companie de inchirieri auto profesionista de una neserioasa

In momentul in care te decizi sa apelezi la serviciile unei companii de inchirieri auto, Read more

Ludovic Orban, categoric: Pensiile nu pot creşte cu 40%!

Premierul Ludovic Orban a afirmat răspicat că pensiile nu vor putea fi majorate cu 40%, Read more

Braco, furnizor autohton de reductoare melcate

Motoarele electrice utilizate la scară largă în industrii diverse la ora actuală aduc la rândul Read more

CNSAS susţine că Mugur Isărescu ar fi fost colaboratorul Securităţii

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este considerat de CNSAS colaborator al fostei Securități. Colegiul instituţiei a aprobat Read more

Leonardo Badea (BNR): Reducerea inegalităților, un imperativ pentru resetarea economiei după criza pandemică

Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: „Pentru o lungă perioadă de timp, pe lista Read more

Florin Cîţu spune că va dezvălui tot despre teroriştii economici PSD

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este Read more

PSD, tembelism politic. Iniţiază apariţia a 11 salarii minime diferenţiate

PSD atacă bugetar România. Parlamentul a adoptat o lege, inițiată de 37 de parlamentari de Read more

PSD vrea să dinamiteze complet bugetul României

PSD va transforma în proiect de lege cele 28 de măsuri pentru repornirea economiei anunţate Read more

Ludovic Orban: Este imposibil ca pensiile să crească cu 40%!

Premierul Ludovic Orban a declarat că o creştere cu 40% a punctului de pensie, aşa Read more

Cîţu cere audierea lui Teodorovici şi Dăncilă pentru aruncarea Economiei în haos

Ministrul PNL de Finanţe, Florin Cîţu, îi acuză pe predecesorul său social-democrat, Eugen Teodorovici, şi Read more

Share