home DIVERSE Un studio de videochat explică care este principiul de angajare

Un studio de videochat explică care este principiul de angajare

Share

Studiourile de videochat au acaparat piața muncii și nu se feresc să își promoveze oferta de job. Pentru că stârnesc controverse și intrigă, mulți au început să fie tot mai curioși cum funcționează astfel de studiouri. Unul din jucătorii acestei nișe este OnixStudio din Mureș. Explică pe larg ce presupune un job în cadrul studioului lor. Iată despre ce este vorba.

De la intenție la curaj

Sunt multe tinerele care se lasă atrase de o oferta de job la studio de videochat in Mures. Între cele doar curioase și cele care fac și primii pași în a descoperi mai bine despre ce este vorba este curajul. Dacă reușesc să treacă de acest prim pas al frustrărilor, al prejudecăților, au cele mai  multe șanse de a se îndrepta spre un astfel de job. Pentru unele este chiar ceea ce trebuie, o formă de eliberare de sub constrângerile unei societăți rămase în urmă cu mentalitatea.

Profilul doritoarelor nu este unul anume, dar ar trebui să se încadreze în câteva repere generaliste: fată majoră, cu disponibilitate de a munci în ture, dornică de discuții online, care se face plăcută. Cerințele sunt minime, de a cunoaște o limbă străină și cel mai adesea limba engleză. Sunt primele aspecte de care se ține cont, dar relevant rămâne desigur interviul. Acesta se poate stabili și prin acces la pagina oficială, cum este în cazul OnixStudio.ro.

Interviul, pasul ce convinge mai mult

Nimic nu se compară cu ceea ce găsesc fetele la fața locului. Este cert că sunt atât de multe surse de informații la ora actuală, că se spun povești și se promit condiții de muncă, dar realitatea trebuie să și confirme acest lucru. Astfel, studiourile lansează această așa zisă invitație pentru cele curioase, de a vedea locația și modul în care se desfășoară totul. Ca drept urmare acestea pot fi mai mult convinse de job sau nu.

Despre câștiguri, subiectul cel mai intens discutat

A existat și o perioadă în care s-a vehiculat că în videochat câștigul vine pur și simplu, că este totul simplu în sensul că prezența online pe conturile de nișă este de ajuns. Este întru totul adevărat faptul că în acest domeniu câștigurile pot fi enorm de mari. Cei de la Onix nu se feresc să menționeze că o medie a câștigurilor este de 700-1200 de dolari. Trebuie însă să fie depuse eforturi constante ce țin de sfaturi aplicate, de un model ce respectă ceea ce trainerii din cadrul studioului menționează și sfătuiesc cu privire la o evoluție în domeniu.

Aici nu va conta niciodată experiența, întrucât fiecare studio în parte are propriile reguli și maniere de a ajuta modelele să evolueze. Spre exemplu un concept al trainingului este de a tasta în locul modelului până când acesta reușește pe cont propriu. Așadar, indiferent de nivelul de pregătire al modelului, din ce mediu vine, dacă este chiar și începătoare în câmpul muncii, șansele sale de evoluție în videochat sunt pe picior de egalitate cu al altora.

Condițiile de muncă

Este desigur benefic pentru bugetul unei tinere să lucreze în acest domeniu, dar rămâne un interes și ceea ce ține de condițiile de muncă. Din acest punct de vedere marea majoritate a studiourilor lucrează non stop, în ture, programul fiind preferențial pentru ca modelele să poată face față și altor tipuri de activități.

Există secțiune de adult și non adult, flexibilitate există și din punct de vedere al modului de salarizare, iar când vine vorba de confidențialitatea datelor, studioul își asumă să aplice acele reguli ce vor ajuta modelele să își protejeze identitatea. Printre altele, o măsură ce ajută în acest sens se referă la a bana anumite țări pe site-urile de profil.

De menționat că studiourile lucrează de obicei cu personal feminin în mod exclusiv și pentru a proteja această mică comunitate se impun chiar și reguli mai stricte, ca nimeni din afară, de sex masculin să deranjeze. În așa fel, fetele sunt protejate și susținute, creează o legătură între ele, se sprijină, se integrează mai ușor.

Mare parte din ceea ce înseamnă munca în videochat se explică așadar prin astfel de detalieri. Cei de la Onix Studio menționează cu sinceritate aspecte fără de care nu ar putea dovedi că lucrează legal și transparent cu cele interesate.

Citeşte şi
Oana Lovin, manifestantă pro-PSD din Piaţa Victoriei, face videochat

Noaptea, Oana Lovin este actriţă de videochat, care se mângâie live pe bani. Ziua este Read more

Vrei sa ai o viata ca in filme? Vino la un studio de videochat din Bucuresti!

Se spune ca de cele mai multe ori viata bate filmul, asa ca daca vrei Read more

Ce este bine sa eviti atunci cand aplici pentru angajari in videochat in Bucuresti

Probabil ca ai auzit si tu despre calitatile pe care ar trebui sa le aiba Read more

Vrei sa te angajezi in cadrul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti?

In momentul de fata, videochatul se numara printre cele mai prospere domenii de activitate din Read more

Ce trebuie sa includa o oferta de angajari in videochat din Bucuresti pentru a te convinge?

Oportunitatile dintr-un oras atat de mare ca Bucurestiul sunt nenumarate, dar la fel sunt si Read more

5 motive sa aplici pentru cea mai buna oferta de angajari in videochat din Bucuresti

Desi pare greu de crezut, jobul ideal chiar exista. El se afla la un studio Read more

Ce presupune conceptul de “glamour” intr-un studio de videochat din Bucuresti?

Conceptul de videochat glamour reprezinta o abordare moderna a activitatii desfasurate intr-un studio de videochat Read more

4 pasi pentru o cariera de succes in videochat

Orice fata moderna care stie ce vrea de la viata, care sunt obiectivele sale in Read more

Studiourile de videochat mizeaza pe naturalete

Videochatul este deja un competitor pe piata locurilor de munca. De ani buni aceste studiouri Read more

Cat castiga, de fapt, modelele care lucreaza intr-un studio de videochat Bucuresti?

Videochatul reprezinta una dintre cele mai prospere industrii. Din ce in ce mai multe tinere Read more

Share