home DIVERSE (P) Studio de videochat din Bucureşti, 1 milion $ cifră de afaceri

(P) Studio de videochat din Bucureşti, 1 milion $ cifră de afaceri

Share

Studiourile de videochat sunt printre cele mai prospere business-uri din România. Deşi pieţele financiare globale sunt foarte instabile, această afacere nu numai că nu este afectată, dar reuşeşte să crească de la un an la altul, în mod constant.

În primele 9 luni ale lui 2015, piaţa de videochat a crescut cu 10-15%, conform Studio 20, cel mai renumit studio de videochat din ţară. Însă, mult mai important este faptul că, dacă în anul precedent peste 90% dintre afacerile cu acest profil erau „la negru”, în 2015, mai mult de jumătate din încasări au trecut în legalitate, datorită controalelor instituţiilor abilitate, în speţă Parchetul General şi ANAF.

Potrivit lui Robert Vanderty, manager Studio 20 Gara de Nord, industria de videochat din România produce anual peste 100 de milioane de euro, iar din această suma 5-10 milioane de euro revin statului român sub forma taxelor şi impozitelor.

Acest studio de videochat din Bucureşti este printre cele mai profitabile din ţară deoarece oferă posibilitatea de a face videochat glamour, un concept care întăreşte ideea că femeile, folosindu-şi inteligenţa şi puterea de seducţie, pot cuceri orice bărbat.

Suntem conştienţi că lumea încă priveşte în mod greşit o carieră de model online, însă este normal, vor mai trece decenii până ce vom înţelege şi accepta acest job aşa cum este de fapt: corect, dificil, util.

, a mărturisit Robert.

Studio 20 s-a deschis în ianuarie 2013, în zona Gării de Nord din capitală şi a reuşit să se impună la scurt timp pe o piaţă, unde concurenţa este foarte acerbă, generând peste 900 de mii de euro într-un singur an.

Datorită succesului foarte mare al studioului de videochat din Bucureşti, mai mulţi antreprenori au decis să investească în acest domeniu, care generează un profit foarte mare atunci când afacerea este administrată în mod corect şi legal.

Datorită unui management foarte bun, la începutul lui 2015, s-a deschis prima franciză Studio 20, într-o clădire de birouri chiar din Piaţa Victoriei, iar în octombrie a apărut şi cea de-a două franciză, de această dată în provincie.

Studioul de videochat din Cluj a necesitat o investiţie de 100 de mii de euro, iar cei care au decis să pornească pe acest drum sunt nişte tineri softişti, care intenţionează să-şi recupereze banii până la sfârşitul lui 2016.

Aceştia şi-au dat seama că videochatul glamour este o afacere potrivită pentru ei, din care câştigă toată lumea implicată. Pentru a face acest lucru posibil, a fost nevoie nu numai de bani, ci şi de traineri pentru modelele aflate la început de drum şi de o echipa tehnică profesionistă.

Cât câştigă un model într-un studio de videochat din Bucureşti?

Anunţurile de angajare în acest videochat, care au împânzit Internetul, promit sume foarte mari de bani, de ordinul miilor de euro, aşa că multe tinere sunt tentate să devină modele.

Conform specialiştilor din această branşă, peste 100 de mii de femei din ţara noastră activează pe cele mai renumite site-uri de videochat din lume, însă doar un procent mic dintre acestea reuşesc să-şi îndeplinească visele din punct de vedere financiar.

Acest lucru se întâmplă deoarece, ca în orice altă meserie, este nevoie de un training serios şi de o echipa de suport tehnic foarte bună, lucruri pe care doar puţine studiouri de videochat le pot oferi.

Cu o consiliere prealabilă de la foste modele, echipamente moderne, decoruri de lux şi suport tehnic 24 din 24 de ore, angajatele în videochat pot ajunge să câştige între 3 şi 10 mii de dolari pe lună, la un program de 8 ore pe zi, timp de 5 zile pe săptămână.

În plus, ele pot ajunge adevărate dive europene, la festivalurile de profil. Cele mai bune modele de la Studio 20, Devious Angel, Raquelle Diva, Sasha Red, Emma Wild sau Zeya Brunette au fost recompensate cu trofee la galele de videochat din Las Vegas, Barcelona, Mamaia sau Praga, pentru performanţele lor în acest domeniu.

Ce poţi face pentru a te angaja la cel mai bun studio de videochat din Bucureşti

Dacă îţi doreşti o viaţă fără lipsuri materiale şi îţi place să înveţi tainele seducţiei de la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, contactează-ne la numerele de telefon 0724.777.757, 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro.

La studioul de videochat din Cluj, aflat sub egida Studio 20, pot lucra 30 de modele şi o echipă formată din 10 persoane, care să le asigure suportul necesar. Acesta este poziţionat chiar în centrul oraşului, pe strada Louis Pasteur şi are 300 de metri pătraţi.

Tinerele interesate de un job bănos, în acest oraş, pot suna la 0724 773 477, 0756 773 477 sau pot trimite un e-mail la cluj@studio20.ro, pentru a programa o întâlnire cu un reprezentant Studio 20, care le va convinge de cadrul legal şi profesionist în care se desfăşoară activitatea studioului de videochat şi de condiţiile de lucru excelente oferite.

Candidatele nu au nevoie de niciun fel de studii sau experienţă, singurele cerinţe fiind un aspect fizic plăcut, cunoştinţe minimale de limba engleză şi să aibă o fire sociabilă, serioasă şi muncitoare.

Studiourile de videochat din Bucuresti şi din Cluj sunt gândite după cele mai moderne standarde, astfel încât să ofere modelelor care vor să se angajeze aici o atmosferă extrem de plăcută şi destinsă.

Citeşte şi
Desi pare greu de crezut, jobul ideal chiar exista. El se afla la un studio
Conceptul de videochat glamour reprezinta o abordare moderna a activitatii desfasurate intr-un studio de videochat
Orice fata moderna care stie ce vrea de la viata, care sunt obiectivele sale in
Videochatul este deja un competitor pe piata locurilor de munca. De ani buni aceste studiouri
Videochatul reprezinta una dintre cele mai prospere industrii. Din ce in ce mai multe tinere
Locuiesti in Capitala sau vrei sa te muti aici si sa ai castiguri fabuloase? Acum
Recent, pe toate forumurile si siteurile de profil au aparut informatii care vizau restrictionarea activitatatii
Videochat, videochat, videochat, vedem acest cuvânt pretutindeni, pe mai toate rețelele de socializare și pe
Chiar dacă oamenii privesc această meserie cu un grad ridicat de scepticism, părerea lor nu
Videochatul este sectorul cu cea mai rapida crestere in mediul virtual. In Romania, peste 100.000
Share