TVR a acreditat la Mondialul din Qatar prieteni cu nume fictive

Share

TVR a mai acreditat șase persoane la Campionatul Mondial de anul trecut, pe lângă echipa de opt jurnalişti.

Printre ei s-au aflat o angajată a Primăriei București, plus soția și fata unui fost portar de la Oțelul Galați, Mihai Barbu.

S-a descoperit că team leaderul televiziunii naționale în Qatar, Cristian Oprean, a cumpărat în numele TVR bilete, pe care le-ar fi vândut la suprapreț.

Gazeta Sporturilor are informații noi despre evenimente care au avut loc la Doha. Vorbim de numărul de jurnaliști acreditați de postul public, la turneul final.

Citeşte şi: Afacerea biletelor TVR pentru Campionatul Mondial. Ce belea a putut face Cristi Oprean din TVR

Pe lângă șeful delegației, au fost acreditați cinci comentatori: Dragoș Bocanaciu, Emil Hossu-Longin, Narcis Șelaru, Cristian Mândru și Marian Olaianos.

Ultimul a fost exclus din echipă, în urma scandalului de agresiune asupra unei colege, și a rămas la București.

Pe listă apar doi cameramani: Dănuț Catană și Andrei Toader, dar și reporterul Dragoș Stoica.

Citeşte şi: Nadine Vlădescu, implicată-n scandalul cu Marian Olaianos, primele minute on air cu TVR Cultural

Pe lângă aceștia însă, TVR a trimis cereri la FIFA, pentru încă șase persoane. Fostul internaţional Ovidiu Stângă, angajat în centrul de tineret de la Al Sadd, și Mihai Cojocaru, care lucrează în Academia lui Al Arab, au transmis din Qatar pe post de experți, conform GSP.

Pe listă mai figurează și Mihai Barbu, antrenor de portari în Liga 2 din Qatar, la Al-Markhiya, dar și Gabriela Barbu și Diana-Liana Barbu, soția, respectiv fiica fostului portar de la Oțelul Galați.

Având funcțiile fictive de editorial staff și reporter.

Pe lista jurnaliștilor acreditați de TVR și aprobați de forul internațional apare și Elena Borisov, de la Direcția de investiții și marketing a Primăriei Municipiului București, tot ca personal editorial.

Share