home MASS MEDIA TVR: „Site-ul cotidianul.ro nu respectă reguli elementare de jurnalism!”

TVR: „Site-ul cotidianul.ro nu respectă reguli elementare de jurnalism!”

Share

Astăzi, TVR a dat câteva lămuriri în legătură cu acuzaţiile jurnaliştilor de la cotidianul.ro la adresa lui Alexandru Lăzescu, şeful TVR.

foto: Bogdan Stamatin, Mediafax

În legătură cu ştirea apărută pe site-ul cotidianul.ro, în data de 20 aprilie 2011, care are titlul „Regulamentele parlamentare, literă moartă” şi în care se afirmă că „preşedintele-director general al TVR ignoră regulamentele Parlamentului şi refuză să furnizeze informaţiile solicitate de parlamentari”, vă aducem la cunoştinţă faptul că informaţiile apărute în articolul mai sus amintit sunt eronate.

Cu privire la solicitarea domnului deputat PSD Ciprian Luca, aceasta a sosit în data de 8 martie 2011, iar răspunsul TVR a plecat şi are confirmare de primire în data de 21 martie 2011.

Un alt exemplu de dezinformare este şi cel legat de solicitarea domnului deputat PDL Dan Radu Zătreanu.

Aceasta a sosit în data de 14 ianuarie 2011, iar răspunsul a fost dat de Cosmin Cernat, director al Departamentului Sport, în data de 19 ianuarie 2011.

Şi solicitările de informaţii cu privire la membrii Consiliului de Administraţie  al TVR au fost soluţionate în termenul prevăzut de lege. Un exemplu este solicitarea… citeste tot pe Reporter Virtual

Share