home EVENIMENT, POLITICA Tudorel Toader îl dă în judecată pe Rareş Bogdan

Tudorel Toader îl dă în judecată pe Rareş Bogdan

Share

Fostul ministru al Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca ii da in judecata pe Rares Bogdan si Catalin Predoiu pentru ca l-au facut responsabil de adoptarea recursului compensatoriu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Repetam, in speranta de a se intelege ! Legea privind recursul compensatoriu nu a fost initiata in timp ce eram ministru al justitiei. Proiectul de lege a fost modificat, in mod substantial, de catre parlamentari.

Sub semnatura mea, MJ a dat aviz negativ modificarilor parlamentare. Sub semnatura mea, Mj a sustinut neconstitutionalitatea proiectului de lege ! Am dat numeroase dezmintiri fata de informatiile publice referitoare la contributia mea si a MJ privind sustinerea legii privind recursul compensatoriu.

In speranta clarificarii acestei situatii, in zilele urmatoare, voi actiona in instanta de judecata pe doi dintre sustinatorii acestui neadevar – Catalin Predoiu si Rares Bogdan !”, anunta Tudorel Toader pe Facebook.

Reactia lui Rares Bogdan nu a intarziat sa apara.

„Autorul moral si cel care a desavarsit actiunea de eliberare a peste 21.000 de infractori pe strazile Romaniei anunta ca m-a actionat in judecata. Sluga lui Dragnea, Nicolicea, Serban, Iordache, Bacalbasa si Codrin are un tupeu de nedescris in continuate”, a scris Bogdan.

El l-a catalogat apoi pe Tudorel Toader drept un „individ mizerabil”.

Share