home CORUPTIE, POLITICA Tudorel Toader a bombardat-o pe Ana Birchall cu SMS-uri, când aceasta era în emisie

Tudorel Toader a bombardat-o pe Ana Birchall cu SMS-uri, când aceasta era în emisie

Share

Ana Birchall a anunţat, în timp ce era într-o emisiune de la Realitatea Plus, că Tudorel Toader îi transmite SMS-uri, în care îi cere să nu mai spună că el a promovat amnistia şi graţierea.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Birchall, fost ministru PSD, îi aduce însă aminte lui Toader că în şedinţele PSD a promis amnistia şi graţierea.

”Domnule Tudorel Toader, vă rog eu mult, dacă tot ne urmăriţi, nu mai îmi daţi mesaje, că nu o să spun ce îmi spuneţi dvs., că nu aţi promovat amnistia, graţierea şi nu aţi promovat dvs. recursul compensatoriu, pentru că nu v-am auzit, în acea perioadă, public, sau când aţi avut puterea, să vă opuneţi.

Din contră, vă băteaţi cu mâna în piept, cu pumnul în piept, în diverse şedinţe de partid, la PSD şi la ALDE, în care promiteaţi marea cu sarea. Vă rog eu frumos, nu mai îmi daţi mesaje că nu e frumos!

Da, nu aţi promovat dumneavoastră efectiv, dar aţi promis că veţi promova amnistia şi graţierea, dacă tot vreţi să dialogăm aşa. Îmi cer iertare, dar văd că îmi tot scrie şi nu e frumos”, i-a transmis Ana Birchall lui Tudorel Toader, din studioul Realitatea Plus.

Joi, Tudorel Toader a ţinut să apară la acelaşi post, pentru a nega afirmaţiile lui Birchall.

„Nu o rugăm să-şi modifice declaraţiile, ci să spună adevărul. Adevărul care poate fi verificat de cine vrea să îl verifice. Adevărul că Ministrul Justiţiei nu a promovat ordonată de urgenţă pentru amnistie şi graţiere, nici pentru modificarea Codului Penal sau a Codului de Procedura Penală. Eu am vorbit mult, dar i-am scris trei cuvinte: să relateze faptul ăsta pe care-l poate verifica oricine”, a susţinut Toader.

Share