home CORUPTIE, POLITICA Tudor Chirilă: Sper ca lumea să răspundă acum ca la OUG 13!

Tudor Chirilă: Sper ca lumea să răspundă acum ca la OUG 13!

Share

Activistul civic şi artistul Tudor Chirilă cheamă românii responsabili civic să iasă în stradă şi să protesteze contra intenţiilor PSD-ALDE de a continua mutilarea Justiţiei.

Evoluţia are loc după anunţul Vioricăi Dăncilă privind intenţia PSD de a modifica Codurile Penale prin OUG şi zvonurile privind introducerea în această OUG a unor articole neconstituţionale, inclusiv a unei amnistii şi graţieri, fără folosirea cuvintelor “amnistie” şi “graţiere”.

Tudor Chirilă: Hoţii s-au întors de unde au plecat cu OUG 13

Hotii s-au intors de unde au plecat in ianuarie 2017. La ordonanta de urgenta – cel mai iubit instrument de infractori. Si-au dat seama ca nu merge cu legiferarea in parlament asa repede cum isi doresc deci s-au intors la ordonanta. Nu de alta, dar e urgent sa scape de puscarie, chiar daca nu e urgent pentru poporul roman. Tupeul astora ar trebui sa ne aduca aminte de felul in care a fost sfidat poporul asta in comunism de catre oligarhia de partid si de stat care ulterior a si preluat puterea. Viorica Dancila ar trebui sa stie ca niciun infractor nu merita sa risti atata pentru el. Sper ca lumea sa raspunda la aceasta ordonanta asa cum a raspuns si la OUG 13.

Share