Trei exemple grăitoare despre cum lucrează mafia pesedistă

Share

Vom da în continuare trei exemple grăitoare despre cum funcţionează în domeniul electoral mafia pesedistă în fieful ei. Ca predátorul în propria sa vizuină. Face ce vrea. Nu-i convine ceva în bârlogul lui, redecorează. Nu-i place ce a gătit nevasta, o redecorează. Copiii s-au jucat şi au spart ceva, îi redecorează şi pe ei de nu se văd.

Sectorul 1, Bucureşti. Clotilde Armand (USB) vs. Dan Tudorache (PSD)

Dan Tudorache este unul dintre trepăduşii de ieri ai celor ca Adrian Năstase şi Dan Ioan Popescu, de la organizaţia PSD Bucureşti, care acum a ajuns pe felie. Conform primelor date din exit-poll-uri, mafia pesedistă pierduse Sectorul 1 în defavoarei franţuzoaicei Clotilde Armand.

Am avertizat la fel ani de zile, la fiecare tur de scrutin, după încheierea votului: atenţie, urmează noaptea cuţitelor lungi şi a urnelor de vot cu fund dublu. Exact asta s-a şi întâmplat, cred eu: noaptea trecută, maşina de furat pesedistă s-a comportat ca predátorul în bârlogul ei. A redecorat realitatea politică românească.

Seara, după vot, Clotilde Armand şi Dan Tudorache aveau cam 33% fiecare. Au urmat primele rezultate de la BEC, în care candidatul USB venise în faţă cu aproape un procent. A doua zi, realitatea politică fusese redecorată de mafia pesedistă. Dramatic de multe procente în favoarea lui Dan Tudorache.

Clotilde Armand: 28,7%, Dan Tudorache… 31,1%! Vorba lui Al Pacino, în “Parfum de femeie!”, când simte odorul discret al domniţei: “Huuuaaaaaaa!”. Declaraţiile lui Clotilde Armand confirmă că acolo unde USB a avut reprezentanţi în secţiile de votare lucrurile au fost sub control. Şi nu numai:

Pentru prima dată de câteva zile mă duc la birou, trebuie să văd un pic cum stau lucruile, este criză la birou. Aşteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat azi noapte, e clar. Probabil că trebuia să fie o diferenţă de 5% ca să câştig, dar aşteptăm rezultatele finale. Sunt foarte obosită, trebuie să aveţi un pic de răbdare cu mine.

Ce s-a petrecut în rest putem intui. Eu cred că s-a furat ca în codru.

Galaţi, republica transnistreană cu acelaşi nume. Nicuşor Ciumacenco (PNL) vs. Ionuţ Pucheanu (PSD)

Liberalul Nicuşor Ciumacenco câştigase clar alegerile la Galaţi, devenind virtual primar al oraşului. Pe locul patru în exit-poll-uri, cu un scor jenibil. era un piticot politic, pre numele său Ionuţ Pucheanu, despre care s-au scris şi cărţi.

Azi, toate rezultatele numărării voturilor îl dau pe Piticot Pucheanu pe primul loc, cu vreo 25%, mai exact 25,10%, iar Ciumacenco are aproape două procente sub acesta, 23,29%. Eu cred că şi aici mafia pesedistă a lucrat, pentru a păstra controlul şi la Galaţi.

Focşani, Republica Transnistreană Vrancea. Ion Ştefan (PNL) vs. Cristi Misăilă (PSD)

Aseară, liberalul Ion Ştefan, un tânăr boboc fără experienţă în ale politicii, şi-a anunţat victoria în alegerile pentru Primăria Focşani. Ca şi la Bucureşti, Sector 1 şi Galaţi, mafia pesedistă a pus cornu-n podea şi a muncit cu metode specifice.

Iată ce spune preşedintele BCS Bruno Ştefan despre felul în care firma aceasta de sondaje a fost lăsată să-şi facă treaba în baronatul lui Marian Oprişan:

Candidatul PSD, Cristi Misăilă, a intervenit personal în secţiile de votare, cerându-le preşedinţilor de secţii să-i dea afară pe operatorii BCS chiar şi din curtea şcolilor.

bia în urma sesizărilor către Biroul Electoral Central, care a somat BEM să pună în aplicare dispoziţia BEC, a fost permisă, după câteva ore de bâlbâieli şi amânări nejustificate ale BEM, reînceperea activităţii de cercetare sociologică, însă nu în toate locaţiile!

Analizând ulterior rezultatele votului, s-a constatat că tocmai în acele locaţii în care operatorii BCS au fost excluşi din secţii şi hărţuiţi de către preşedinţii secţiilor de votare şi poliţişti, s-a produs o creştere spectaculoasă a voturilor pentru Cristi Misăilă.

Tipic fesenist – 1990, nici o diferenţă, mai rămâneau coasele şi topoarele “cetăţenilor revoltaţi de venirea capitaliştilor murdari”. Să vedem ce povesteşte Ziarul de Vrancea, singura publicaţie cotidiană independentă din Focşani:

În Focşani, noul primar este candidatul PSD Cristi Misăilă, după ce PNL s-a pus într-o postură jenantă. Liberalul Ion Ștefan a anunţat duminică seară că este câştigător potrivit sondajului făcut la ieşirea de la urne, dar numărătoarea voturilor în secţiile de votare a întors rezultatul în favoarea PSD.

Cum rezultatele exit – poll-urilor la nivel central sunt destul de precise, iar diferenţa anunţată de liberali era de 10 procente, este posibil ca sondajul de la Focşani să fi fost efectuat într-un mod neprofesionist. La scară mai mică, Ion Ştefan a repetat la nivel de judeţ situaţia în care s-a aflat Mircea Geoană în anul 2009, care s-a proclamat preşedinte înainte de numărătoarea voturilor.

Rămâne de neînţeles modul în care au ţinut să-şi şifoneze liberalii imaginea în acest mod, deşi ştiau că firma de sondare nu şi-a putut desfăşura activitatea timp de câteva ore şi puteau exista semne serioase de întrebare în ceea ce priveşte acurateţea rezultatelor. De altfel, chiar liberalii au admis că rezultatul este compromis.

Personal, eu cred că la Focşani, în secţiile în care operatorii BCS au avut verboten, s-a furat ca în codru şi diferenţa în opţiunile de vot provine de acolo şi de la matrafoxarea, în general, a tuturor voturilor, de la toate secţiile de votare, în procesele verbale.

Spun aceasta pentru că ştiu cum lucrează mafia pesedistă. Tăcerea liberalilor vrânceni? Să fim serioşi. Ei sunt legaţi dramatic, prin diferite tipuri de cordoane ombilicale, de clanul lui Marian Oprişan.

===

De regulă, lucrurile se petrec invers: primele rezultate care vin le birourile electorale sunt în favoarea Stângii, apoi, pe măsură ce se adună toate opţiunile de vot valabile, se ajunge la rezultatul complet.

Că până acum sondajele făcute erau manipulatoare şi corespundeau cumva cu un soi de wishfull thinking al Stângii contrazis de realitate, este una. Se pare că acum a fost şi din acest punct de vedere pe dos: sondajele la urne au fost corecte, iar rezultatele pe alocuri matrafoxate.

Al doilea aspect este că staff-urile de campanie ale celor două mari partide de azi, PSD şi PNL, şi-au schimbat obiceiurile: până acum, dădeau rezultate parţiale, pe numărătoarea paralelă, toată noaptea. Mai ţineţi minte când ieşeau Videanu şi Blaga de la PDL o dată la două ore? Mai ţineţi minte cum ieşea Dragnea în 2012? Schimbarea inexplicabilă a acestui obicei ar putea indica şi ea un blat PSD – PNL.

Până la urmă, problema nu este că nişte golani aculturali şi slugile lor, în loc să se afle unde le este locul, adică la periferia societăţii, sunt în capul bucatelor, ci ce fac aceştia vremelnic, cât stau acolo, în fruntea ierarhiei.

Aceşti oameni instaurează, peste realitatea istorică, pe care puţini o cunoaştem, o realitate politică diferită. Degeaba o să strig eu că Ciumacenco, Clotilde sau Ştefan trebuiau să fie primari, pesediştii şi urmaşii lor îmi vor râde în nas.

Degeaba scriu eu de ani şi ani de zile că Regele Mihai, de jure, este şi acum suveranul românilor, iar România este regat şi constituţia de la 1923 este în vigoare, pesediştii şi urmaşii lor îmi vor râde în nas.

Ei tatuează în carnea noastră realitatea lor, care determină destinul nostru în viaţă.

Share