Tot ce trebuie sa stii despre masajul Nuru

Share

Cand vorbim despre un masaj sensibil, majoritatea oamenilor se gandesc la masajul traditional in care doar mainile sunt folosite pentru a stimula corpul persoanei. Dar, in realitate, acest tip de masaj este mai mult asociat cu masajul Nuru, despre care poate ati mai auzit. Totusi, multi nu stiu exact cum este sau care sunt beneficiile acestuia.

Ce este un masaj Nuru?

In linii mari, un masaj Nuru este practic un masaj erotic care isi are originile in Japonia. Intr-un masaj Nuru, maseuza isi foloseste intregul corp pentru a-si masa clientul, ceea ce asigura mai mult contact corporal decat intr-un masaj traditional.

Este interesant de mentionat ca cuvantul „Nuru” provine dintr-un cuvant japonez al carui sens este „alunecos”. Se intampla ca in acest tip de masaj erotic, atat clientul cat si maseuza sa fie complet acoperite cu gel de masaj Nuru. Acest gel este incolor, inodor si este de fapt un gel care este facut din alge naturale Nori.

De mentionat, este faptul ca masajul Nuru  poate fi efectuat pe o masa de masaj, un pat traditional sau chiar pe o saltea pneumatica. Aceste tipuri de masaj sunt in crestere in popularitate. De fapt, la Londra, 40% dintre barbatii chestionati au dezvaluit ca au vizitat un centru de masaj erotic.

De asemenea, este relevant sa spunem ca masajul Nuru nu este exclusiv pentru barbati. De fapt, este potrivit pentru persoane de ambele sexe si pentu orice orientari sexuale. Si desi este adevarat ca originea sa a fost in Japonia, masajele erotice  sunt acum oferite in intreaga lume occidentala.

Care sunt beneficiile masajului Nuru?

Pentru multe cupluri, un masaj Nuru poate fi exact ceea ce au nevoie pentru a da o noua viata relatiei lor amoroase. A fi acoperit cu gel si alunecand pe partenerul tau, nu numai ca poate ajuta la crearea de noi senzatii, ci si il poate ajuta sa se simta mai confortabil cu propria piele.

Nu numai ca pot descoperi o conexiune fizica. Masajele Nuru sunt intime prin natura lor, ceea ce inseamna ca pot imbunatati conexiunile emotionale. Chiar si in Japonia se considera ca masajul Nuru este o calatorie spirituala.

Dar, probabil, unul dintre motivele pentru care tot mai multi oameni apeleaza la maseori erotici, are de-a face cu masajele Nuru care ofera o varietate de beneficii pentru sanatate. Pe site-ul www.goldtantriclondon.com  clientii pot gasi informatii despre masajul Nuru, dar si alte tipuri de masaje orientale!

Acum se stie ca aproximativ 80% dintre persoanele care au incercat masajele Nuru au experimentat o crestere semnificativa a starii de bine. In plus, masajele Nuru sunt potrivite si pentru relaxarea muschilor, precum si pentru hidratarea pielii. Si nu numai, in functie de tehnicile corporale folosite de maseuza, precum si de experienta acestora, masajele Nuru pot ajuta chiar la eliberarea toxinelor din organism.

Un alt beneficiu al masajului Nuru este ca amelioreaza stresul. Adica, a fi emotionat de un masaj Nuru, nu numai ca creeaza senzatii de placere, ci si amelioreaza stresul generat de munca, probleme de familie etc. Tehnicile corporale folosite de maseori si contactul piele pe piele ofera o minunata senzatie erotica care te face sa te simti incredibil de relaxat din cap pana in picioare.

In plus, un masaj Nuru este ideal pentru a relaxa muschii raniti sau incordati. Chiar daca avem indoieli la inceput, trebuie sa stim ca acest masaj este complet sigur. Tehnicile folosite de masorii profesionisti si pregatiti te lasa sa te simti fresh si revitalizat.

Desigur, exista si beneficiul ca pielea este hidratata si devine mai flexibila. Adica gelul folosit in masajul Nuru este foarte hidratant si, dupa cum am mentionat deja, este complet inodor si insipid, este transparent la culoare si nu pateaza.

Compozitia extractelor botanice, impreuna cu extractul de alge marine Nori, formeaza un gel extrem de alunecos care se incalzeste chiar inainte de efectuarea masajului. Acest amestec ajuta, de asemenea, la reafirmarea si hranirea pielii intr-un mod pozitiv.

Dincolo de toate acestea, un masaj Nuru iti ofera o explorare sexuala care iti permite sa satisfaci corpul si mintea. Indiferent de preferintele tale sexuale, un masaj Nuru iti va permite sa savurezi energia senzuala care se creeaza in timpul activitatii. Tantra ajuta la practicarea sexualitatii intr-un mod sacru si nu asteapta dorinta de a conduce relatia sexuala. Sexul tantric se bazeaza pe renuntarea la ego-ul cuiva, uitarea de sine si predarea celuilalt. In acest fel, este posibil sa ajungi la o stare de mindfulness si prezenta totala in moment. Abordarea in acest fel a partenerului ne permite sa ne redescoperim unul pe celalalt, prin sex departe de carnal si mai concentrat pe conexiunea spirituala.

Sexul spiritual sau sexul tantric este o realitate care trebuie luata in considerare. Cand esti intim cu partenerul tau, trebuie sa schimbi felul in care il privesti: in loc sa-l vezi ca pe sotul sau sotia ta cu care petreci mult timp, incearca sa abordezi intalnirea tantrica cu un mod deschis, receptiv si iubitor. Chakrele, numite si centre energetice, sunt activate de respiratie. Cand este stimulat, are loc un schimb energetic cu partenerul. Cand actul sexual este efectuat, respiratia constienta permite energiei sexuale sa se ridice prin coloana vertebrala. In acest fel, energia se ridica de la perineu la craniu, prin respiratie tantrica, si permite intoarcerea la sine prin actul meditativ.

Un alt beneficiu foarte placut si plin de satisfactii este ca, datorita respiratiei tantrice, toate simturile devin mai sensibile si mai perceptive. Aceasta prezenta in prezent si in momentul de fata permite revenirea in interior, nu prin gandire, ci prin corp si simturi, adica prin experienta. Aceasta abordare, care este similara cu obtinerea unei mai mari constiinte de sine, iti va permite sa iti adancesti legatura cu partenerul.

Share