home ECONOMIE Top cele mai bune joburi de vară

Top cele mai bune joburi de vară

Share

Vara este perioada în care studenții sunt în vacanță și dispun de foarte mult timp liber, așa că mulți dintre ei decid să-și câștige banii de buzunar urmând un job de vară. Iar această tendință a înregistrat o constantă creștere în ultimii ani, motiv pentru care joburile de vară s-au înmulțit precum ciupercile după ploaie.

De asemenea, primul job poate fi privit și ca pe un prim contact cu responsabilitatea pe care o presupune un loc de muncă. Și, chiar dacă poate părea devreme să discutăm despre joburi de vară acum, cu siguranță aceste informații sunt mereu de mare ajutor pentru persoanele care apelează deseori la joburile de vară.

Mai exact, în acest articol ne-am propus să realizăm un top al celor mai bune joburi de vară. Astfel, dacă îți propui să îți iei și tu un job de vară, atunci cu siguranță următoarele joburi te vor tenta:

Personal sezonier pe litoralul românesc

O mulțime de tinere preferă să meargă la mare pe timp de vară și nu doar pentru relaxare și distracție, de care sigur se bucură din plin, ci și pentru a se distra. Reprezintă un mod minunat de a ajunge pe litoralul românesc și nu puține sunt anunțurile de angajare pe timp de vară. Iar câștigurile nu sunt deloc mici.

Dacă te vei angaja pe litoralul românesc indiferent că alegi să fii cameristă sau să lucrezi la o terasă, vei câștiga peste 2000 de RON pe lună, iar dacă iei în calcul și bacșișul pe care îl primești, cu siguranță vei reuși să aduni destul de mulți bani.

Model într-un studio

Nu toată lumea alege să meargă la mare sau să lucreze la terasele din prin oraș, ci sunt și multe persoane care doresc un job ceva mai altfel, așa cum este cel de model la smartchat.ro sau într-un studio în general.

Atracția principală este reprezentată de câștigurile foarte mari pe care acest domeniu le poate garanta, atâta timp cât dai dovadă de devotament și dorință de evoluare. Un alt avantaj care recomandă videochatul ca fiind un domeniu foarte bun pentru un job de vară, și nu numai, este programul flexibil.

Te vei putea bucura astfel de foarte mult liber pentru a profita de timpul liber din vacanță și totodată vei avea o mulțime de bani de buzunar, ceea ce va fi minunat.

Reprezentant vânzări

Nu puține sunt firmele care caută reprezentant vânzări pe timp de vară, iar dacă te pasionează acest domeniu și ești de părere că poți convinge ușor oamenii să cumpere un produs, atunci ar trebui să iei în calcul și joburile de reprezentant vânzări. Cu siguranță vei găsi multe oferte și vei putea alege varianta ideală pentru tine și pentru vara pe care o ai la dispoziție.

Caută un internship

Iar în final îți mai putem recomanda să cauți un internship cu ajutorul căruia nu numai că vei putea evolua în domeniul pe care îl studiezi, cunoscându-l astfel și din punct de vedere practic și nu numai teoretic, ci totodată vei câștiga și ceva bani de buzunar.

Sunt multe intershipuri pe timp de vară care caută tinere ca tine, așa că nu trebuie să ignori această oportunitate.

Acestea fiind spuse, sperăm că găsești recomandările noastre ca fiind de mare ajutor pentru a-ți găsi mai ușor următorul job de vară.

Share