home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI The Money Channel iese din administrarea Asesoft

The Money Channel iese din administrarea Asesoft

Share

Se pare ca mai vechile discutii dintre Sebastian Ghita si Sorin Ovidiu Vantu, de pe vremea cand acesta inca se afla in libertate, se concretizeaza cumva. Sorin Freciu si cu Dragos Nedelcu, cei doi carora li s-a dat interzis la Realitatea Media, aflati la conducerea The Money Channel, se vor ocupa in continuare de managementul acestui post de televiziune, ramanand interzisi la Realitatea Media.

foto: ZTB

Conform unui comunicat de presa semnat de Sorin Enache de la Realitatea Media, de la inceputul lunii viitoare TMC iese de sub contractul de management cu firma condusa de Sebastian Ghita, “in urma unui acord amiabil”.

citeste aici comunicatul Realitatea Media

The Money Channel va fi preluat de Media A&S, administrata de Nedelcu si Freciu, care managerizeaza si revista economica „Money Express”, aflata in parteneriat cu prestigioasa publicatie „The Economist”.

In background-ul acestui c0municat se afla un soi de armistitiu intre cele doua ostiri beligerante din Realitatea Media: cea condusa de Sebastian Ghita si cea pilotata de Sorin Ovidiu Vantu. Conflict in care se pare ca noul posibil patron, Elan Schwartzenberg, este pasiv, meditativ, visator si melancolic.

In acelasi timp, dincolo de parteneriatul Money Express – The Economist, se mai vehiculeaza insistent o discutie prelungita pentru un alt parteneriat, intre The Money Channel si CNBC.

Dar cel mai interesant este cum se sapa transeele. Pentru cei care nu stiu, birourile Realitatea TV sunt in fostele sedii ale ziarului Gardianul si Agentiei de presa Mediafax, in timp ce la The Money Channel ajungi prin spatele aceleiasi Case a Presei.

Initiatii stiu ca vedetele de la cele doua televiziuni, cand se muta de la o statie la alta, ca sa intre pe celalalt post, trebuie sa treaca dintr-o redactie in alta printr-un hol subteran.

Suntem foarte curiosi care este statutul acestui tunel in prezent si daca exista o zona neutra pe el, ca si daca pe acest tunel sunt bodyguarzi angajati de Ghita, inspre Realitatea TV si de-ai lui Nelu’ Legiune, de cealalta parte, anume atunci cand te apropii de liftul care duce spre etajul al IV-lea, unde este TMC.

Citeşte şi
IDJ (International Federation of Journalists) s-a solidarizat cu adiliatul său din România, MediaSind, în condamnarea
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Jurnalistul Rareş Bogdan anunţă că soţia şi băiatul său au fost agresaţi de un individ
Andrei Gheorghe, jurnalist de radio şi televiziune, actor, activist civic, a încetat din viaţă. Nu
De-a lungul timpului, Ion Cristoiu a făcut un număr incredibil de volte. Dacă le urmăreşti,
Nemulţumit că starurile peremiste ale PSD ies în faţă şi consumă atenţia opiniei publice, primarul
Jurnalista Feri Predescu acâştigat la CEDO contra statului român, după ce a fost condamnată pentru
Zilele pe care Ovidiu Miculescu le are la conducerea Radio România sunt numărate, susţin surse
Ieri, a fost o întâlnire a viitorului şef mare de la România Liberă / Medien,
Astăzi e a treia aniversare a răpirii jurnalistului american Austin Tice în Siria. În urmă
Share