home CORUPTIE Teodosie Şpagoveanu s-a-mpiedicat la sfinţirea apei de Bobotează

Teodosie Şpagoveanu s-a-mpiedicat la sfinţirea apei de Bobotează

Share

Ca şi anul trecut pe vremea asta, că-l urmăresc păcatele pe Preasfinţia Sa, Teodosie Şpagoveanu a-ncurcat treptele la Biserică.

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, s-a dezechilibrat și a fost la un pas să cadă, la ceremonialul de sfințire a apei care va fi îmbuteliată și împărțită credincioșilor de Bobotează.

Un incident similar s-a petrecut exact în urmă cu un an, la aceeași ceremonie, când prelatul era să cadă de pe o cisternă cu apă.

Arhiepiscopul Teodosie s-a dezechilibrat și a fost prins în ultmul moment de o persoană care se afla lângă el, informează Digi24.

Prelatul a continuat apoi să sfințească butoaiele cu apă care urmează să fie îmbuteliată și împărțită credincioșilor la slujba de Bobotează de miercuri.

În urmă cu exact un an, pe 5 ianuarie 2019, ÎPS teodosie era să cadă de pe o cisternă cu apă, pe care se urcase să o sfințească, în cadrul aceluiași ceremonial din ajunul Bobotezei.

Circa 10.000 de oameni sunt așteptați la slujba de Bobotează, care se va desfășura în Portul Tomis, unde vor fi aruncate în mare și tradiționalele cruci, a anunțat luni ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Share