home CORUPTIE, MASS MEDIA, POLITICA Tavi Hoandră nu vrea să-i spună lui Ghiţă fugar, la Realitatea TV

Tavi Hoandră nu vrea să-i spună lui Ghiţă fugar, la Realitatea TV

Share

Cum pleacă Rareş Bogdan de la emisiune, hop şi surprizele anti-publicul Realitatea TV. Vineri seară, la pupitru – inegalabilul Tavi Hoandră, care a transformat parţial emisiunea într-o tribună pro-Sebastian Ghiţă.

Tavi Hoandră plânge pe umărul Baschetbalistului pentru aşa-zisele abuzuri

Tema: veşnicele „abuzuri” ale DNA, ale lui Kovesi împotriva sărmanilor de miliardari care n-au abuzat pe nimeni în viaţa lor. Printre ei, inevitabil, Sebastian Ghiţă, mogul RTV pe care l-a vizitat şi patronul Realităţii TV la Belgrad.

Evident, nu putea lipsi intervenţia telefonică pentru Cozmiiiiiin Guşăăăăă! Care Guşă, după întâlnirea de la Belgrad, ce putea face?

Anti-Kovesi

L-a periat pe tovarăşul său de cafea sârbească şi i-a girat „dezvăluirile” anti-Kovesi.

„Prin aceste dezvăluiri, lupta anticorupţie este dinamitată. Şi din păcate (sanchi-n.r.), îi face un mare bine lui Liviu Dragnea. E vorba de multe fotografii, de multe filmări, de Kovesi, care avea o relaţie personală cu Sebastian Ghiţă, dar pe care ulterior l-a urmarit si l-a demonizat, sunt multe relaţii la vârf care apar pe înregistrări deţinute de Ghiţă, filmări, poze. Nu ştiu dacă el va dori să le dea publicităţii”, a spus Guşă, pedant cu „Sebi” Ghiţă.

„Dar Ghiţă e un fugar”, a încercat jurnalistul Mihai Pâlşu, prezent în studiou, să mai echilibreze puţin discursul ce devenise, iarăşi, pro-fugari&penali&co..

„Nu, nu, nu!!! Nu vreau să ducem discuţia pe acest teren”, l-a blocat Hoandră. „Nu contează cine zice, ci dacă e adevărat ce zice”, a continuat Hoandră, ca să audă Guşă. Şi Ghiţă…

Share