home CORUPTIE, POLITICA Tăriceanu: De când a început să bea singur in birou, Ludovic a început să urască restaurantele

Tăriceanu: De când a început să bea singur in birou, Ludovic a început să urască restaurantele

Share

Când pământul de sub picioare-ţi fuge, prostii multe spui, Yoda says. Aşa şi Tăriceanu. Se apropie alegerile, aşa că omul a început să spună lucruri tot mai ieşite din normalitate.

Călin Popescu Tăriceanu a postat un nou mesaj delirant pe Facebook, după ce Guvernul a decis să amâne măsurile de relaxare prevăzute pentru 1 iulie, din cauza înmulţirii accentuate a cazurilor de coronavirus.

„De când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele”, susţine Tăriceanu. Omul aiurează rău de tot. Pprezintă o statistică a ultimii săptămâni, privind numărul de îmbolnăviri, şi trage două concluzii delirante: că premierul Orban urăşte restaurantele şi că vrea să fure la alegeri.

Ţentozevici, prietenul oamenilor blânzi, salvează-l! În curând va veni costumat la Parlament în pinguin roz!

„Orban dispreţuieşte industria ospitalităţii şi îi batjocoreşte pe reprezentanţii ei cu orice ocazie!

Guvernul Orban a hotărât, cu de la sine putere, sacrificarea industriei ospitalităţii şi sacrificarea a zeci de mii de locuri de muncă. Acesta este rezultatul amânării redeschiderii restaurantelor, moment ce era aşteptat să se întâmple de la 1 iulie. Ăsta le-a promis Guvernul Orban reprezentanţilor acestui domeniu, angajatorilor şi angajaţilor, familiilor acestora. Mulţi antreprenori şi-au pus speranţele în vorbele aruncate în vânt de Guvern şi au sperat că Orban şi gaşca lui se vor ţine de cuvânt şi îşi vor putea redeschide afacerile. Pe baza acestor promisiuni au ţinut cu dinţii de angajaţii pe care îi aveau, chiar plătindu-i din propriul buzunar.

Haideţi să vedem în ce bază ‘stiintifico-fantastica’ au hotărât aceşti demolatori ai economiei româneşti să sacrifice industria ospitalităţii:

Luni, 22 iunie: 246 cazuri din 4.044 testări
Marţi, 23 iunie: 214 cazuri din 8.949 testări
Miercuri, 24 iunie: 321 cazuri din 11.681 testări
Joi, 25 iunie: 460 cazuri din 12.555 testaţi
Vineri, 26 iunie: 411 cazuri din 11824 testări
Sâmbăta, 27 iunie: 345 cazuri din 12.336 testări
Duminică, 28 iunie: 291 cazuri din 7.291 testări
Luni, 29 iunie: 269 cazuri din 4.779 testări.

Vedeţi ceva nou şi neaşteptat în aceste cifre? Este de mirare că atunci când testezi mai mult o să ai mai multe persoane testate pozitiv? Ştie cineva cum şi unde testează sau cum dau rezultatele? Ştim cu toţii cazuri de decese care au fost raportate după 2-3 săptămâni de la momentul în care s-au produs. Probabil că la fel e şi cu testările, scot rezultatele din joben pe modelul hocus-pocus.

Eu cred că băieţii ăştia de la guvernare au introdus deja softul de la alegeri în care nu contează cine votează, ci contează doar cine numără. La fel şi aici, nu contează ce şi pe cine testezi, ci contează cine raportează.

Concluzia este una singură: de când a început să bea singur în birou, Ludovic a început să urască restaurantele”, a scris Tariceanu.

Cele mai recente sondaje de opinie creditează ALDE cu 1,4% din preferinţele electoratului. Majoritatea parlamentarilor ALDE au plecat deja din partid, împrăştiindu-se ba la PSD, ba la partidul lui Voiculescu, PPUSL.

Share