home ECONOMIE Sunetul de calitate și economie de spațiu cu boxele încastrabile în tavan de pe Sono.ro

Sunetul de calitate și economie de spațiu cu boxele încastrabile în tavan de pe Sono.ro

Share

Boxele încastrabile în tavan reprezintă soluții moderne privind completarea sistemului audio din locuință. Redau sunetul într-o manieră clară, fiind un prilej bun pentru serile de home cinema sau petrecerile cu prietenii. În plus, prezintă avantajul că nu ocupă inutil spațiu, dat fiind că sunt cu montare în tavan.

În ceea ce privește alegerea unor modele potrivite pentru fiecare spațiu în parte, aceasta trebuie raportată la dimensiunea boxelor încastrabile, la adancimea frecvenței de răspuns, aria de propagare a sunetului etc. Specialiștii Sono.ro stau la dispoziția celor interesați să dea viață spațiilor diverse prin sunet cu modele de puteri diferite: 80V, 100V.

Alegerea boxelor încastrabile pentru a asigura calitatea sunetului

În primul rand, linia 100V este o alegere frecventă întrucât permite adăugarea unui număr mare de difuzoare, ceea ce favorizează acoperirea unor suprafețe de dimensiuni mari cum sunt sălile sportive, campusuri, mall-uri, etc. redând un sunet calitativ, clar.

Modele regăsite în portofoliul magazinului Sono sunt prevăzute și cu protecție anti-umezeală. Acest lucru face posibilă montarea în băi, piscine și alte locuri cu grad ridicat de umezeală. Un exemplu este CMAR5-W.

Acest model este dotat cu un difuzor de 5,25 și tweeter de 1, putere de 25W și o bandă de frecvențe ce acoperă și 100Hz. Intensitatea sunetului poate ajunge pana la 85 dB, cu o rezistența la temperatura ambientală de până 95 de grade. Dimensiunea acesteia facilitează montarea – fiind de 110 x 55 mm și greutate de 600 de grame.

Un alt model de boxe incastrabile in tavan potrivit pentru cei interesați să completeze un design interior modern este CM20DTS, așa cum se regăsește pe Sono.ro. Boxele sunt subţiri, de aici şi stilul modern minimalist ce le face se se plieze ȋntr-un decor asemenea.

Nu ocupă spațiu mult, deci montarea poate fi realizată oriunde există disponibilitatea unei suprafețe libere de 83,5 mm – potrivit specificațiilor de pe Sono.ro. Modelul menționat are puterea de 40W RMS.

Atinge o calitate a sunetului de până la 104dB, iar frecvența de răspuns este de 80 – 20k Hz. Acest dispozitiv poate transforma locul ȋntr-o adevărată sală de cinema privind partea de sonorizare. Este ideal pentru petreceri pentru că invitații nu vor simți dezamăgirea distorsionării pieselor preferate.

Ȋn orice caz, indiferent de spațiul vizat, tipul de boxă încastrabilă ales trebuie să se încadreze în anumiți parametri: puterea, frecvența de răspuns, spațiul pe care trebui să îl acopere sistemul și spațiul disponibil pentru montare. Detalii tehnice în acest sens se regăsesc pe pagina oficială a magazinului – www.Sono.ro.

Avantajele utilizatorilor privind soluțiile audio de la Sono

Cu produse audio ce stau sub branduri consacrate, Sono.ro s-a asigurat că fiecare categorie de clienți beneficiază de soluții calitative, care să se plieze pe bugete diverse. Nu se face rabat de la calitate, în acest sens publicul având posibilitatea de a testa sistemul de interes in showroom-ul Sono. Pe site sunt disponibile mai multe informații cu privire la aceste servicii și tot aici cei interesați pot afla mai multe cu privire la caracteristicile sistemelor diverse, la costurile aferente etc.

Citeşte şi
Adoptarea unui stil de viață sănătos reprezintă o provocare pentru cei mai mulți. Unii încep
Ministrul de Finante, Florin Cîţu, anunta ca Romania nu mai este reprezentata de ministrul de
Vicepreşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Cristian Roşu, a anunţat convocarea de urgenţă a conducerii
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a organizat, de la începutul acestui an universitar (perioada octombrie
Modul în care se realizează, în prezent, supravegherea jucătorilor din piaţa de asigurări este diferit
Prognoza de toamnă a Comisiei Europene pentru România aduce încă odată în atenția publică trendul
Hotele sunt esentiale in orice bucatarie, fie ea rezidentiala sau industriala, precum unitatile de tip
În prezent, fiecare domeniu de activitate din ramura industrială și nu numai se bazează pe
Rambursările de TVA întârziate s-au ridicat în medie la peste 2,542 miliarde de lei trimestrial,
Puterea de cumpărare a românilor a crescut, în ultimii trei ani, cu 25%, aceasta fiind
Share