home ECONOMIE Sunetul de calitate și economie de spațiu cu boxele încastrabile în tavan de pe Sono.ro

Sunetul de calitate și economie de spațiu cu boxele încastrabile în tavan de pe Sono.ro

Share

Boxele încastrabile în tavan reprezintă soluții moderne privind completarea sistemului audio din locuință. Redau sunetul într-o manieră clară, fiind un prilej bun pentru serile de home cinema sau petrecerile cu prietenii. În plus, prezintă avantajul că nu ocupă inutil spațiu, dat fiind că sunt cu montare în tavan.

În ceea ce privește alegerea unor modele potrivite pentru fiecare spațiu în parte, aceasta trebuie raportată la dimensiunea boxelor încastrabile, la adancimea frecvenței de răspuns, aria de propagare a sunetului etc. Specialiștii Sono.ro stau la dispoziția celor interesați să dea viață spațiilor diverse prin sunet cu modele de puteri diferite: 80V, 100V.

Alegerea boxelor încastrabile pentru a asigura calitatea sunetului

În primul rand, linia 100V este o alegere frecventă întrucât permite adăugarea unui număr mare de difuzoare, ceea ce favorizează acoperirea unor suprafețe de dimensiuni mari cum sunt sălile sportive, campusuri, mall-uri, etc. redând un sunet calitativ, clar.

Modele regăsite în portofoliul magazinului Sono sunt prevăzute și cu protecție anti-umezeală. Acest lucru face posibilă montarea în băi, piscine și alte locuri cu grad ridicat de umezeală. Un exemplu este CMAR5-W.

Acest model este dotat cu un difuzor de 5,25 și tweeter de 1, putere de 25W și o bandă de frecvențe ce acoperă și 100Hz. Intensitatea sunetului poate ajunge pana la 85 dB, cu o rezistența la temperatura ambientală de până 95 de grade. Dimensiunea acesteia facilitează montarea – fiind de 110 x 55 mm și greutate de 600 de grame.

Un alt model de boxe incastrabile in tavan potrivit pentru cei interesați să completeze un design interior modern este CM20DTS, așa cum se regăsește pe Sono.ro. Boxele sunt subţiri, de aici şi stilul modern minimalist ce le face se se plieze ȋntr-un decor asemenea.

Nu ocupă spațiu mult, deci montarea poate fi realizată oriunde există disponibilitatea unei suprafețe libere de 83,5 mm – potrivit specificațiilor de pe Sono.ro. Modelul menționat are puterea de 40W RMS.

Atinge o calitate a sunetului de până la 104dB, iar frecvența de răspuns este de 80 – 20k Hz. Acest dispozitiv poate transforma locul ȋntr-o adevărată sală de cinema privind partea de sonorizare. Este ideal pentru petreceri pentru că invitații nu vor simți dezamăgirea distorsionării pieselor preferate.

Ȋn orice caz, indiferent de spațiul vizat, tipul de boxă încastrabilă ales trebuie să se încadreze în anumiți parametri: puterea, frecvența de răspuns, spațiul pe care trebui să îl acopere sistemul și spațiul disponibil pentru montare. Detalii tehnice în acest sens se regăsesc pe pagina oficială a magazinului – www.Sono.ro.

Avantajele utilizatorilor privind soluțiile audio de la Sono

Cu produse audio ce stau sub branduri consacrate, Sono.ro s-a asigurat că fiecare categorie de clienți beneficiază de soluții calitative, care să se plieze pe bugete diverse. Nu se face rabat de la calitate, în acest sens publicul având posibilitatea de a testa sistemul de interes in showroom-ul Sono. Pe site sunt disponibile mai multe informații cu privire la aceste servicii și tot aici cei interesați pot afla mai multe cu privire la caracteristicile sistemelor diverse, la costurile aferente etc.

Citeşte şi
Recomandări de cadouri pentru nativii din zodia Leu

Semn zodiacal aflat în perioada 23 iulie - 23 august, Leul are o mulțime de Read more

Dan Armeanu (ASE): Impactul Covid-19 asupra piețelor de capital

Profesorul Dan Armeanu (ASF) spune că impactul pandemiei generate de virusul COVID-19 asupra economiei mondiale Read more

Situațiile neprevăzute pot fi combătute cu ușurință de către electricienii profesioniști de la Garea

Garea, echipă de electricieni profesioniști, oferă servicii de reparații ale instalației electrice, dar și îmbunătățiri Read more

Ludovic Orban, categoric: Pensiile nu pot creşte cu 40%!

Premierul Ludovic Orban a afirmat răspicat că pensiile nu vor putea fi majorate cu 40%, Read more

Braco, furnizor autohton de reductoare melcate

Motoarele electrice utilizate la scară largă în industrii diverse la ora actuală aduc la rândul Read more

CNSAS susţine că Mugur Isărescu ar fi fost colaboratorul Securităţii

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este considerat de CNSAS colaborator al fostei Securități. Colegiul instituţiei a aprobat Read more

Leonardo Badea (BNR): Reducerea inegalităților, un imperativ pentru resetarea economiei după criza pandemică

Viceguvernatorul BNR, domnul Leonardo Badea, a declarat: „Pentru o lungă perioadă de timp, pe lista Read more

Florin Cîţu spune că va dezvălui tot despre teroriştii economici PSD

Ministrul de Finanţe Florin Cîţu afirmă, într-o postare pe Facebook, că de câteva zile este Read more

PSD, tembelism politic. Iniţiază apariţia a 11 salarii minime diferenţiate

PSD atacă bugetar România. Parlamentul a adoptat o lege, inițiată de 37 de parlamentari de Read more

PSD vrea să dinamiteze complet bugetul României

PSD va transforma în proiect de lege cele 28 de măsuri pentru repornirea economiei anunţate Read more

Share