home POLITICA Statul paralel şi conspirativita protocoalelor secrete

Statul paralel şi conspirativita protocoalelor secrete

Share

Să analizăm cu mai multă atenţie mitologia pe care se bazează PSD-ALDE şi pe care le-o îndeasă în creiere zilnic această coaliţie toxică adepţilor-victime.

Statul paralel şi originile teoriei

În engleză, se numeşte “deep state theory”. Teoria “statului profund”, ori a “statului ascuns”. Este o teorie conspirativistă, care afirmă că în realitate lumea este condusă de masoni (ventilatorii ideii care au convingeri antievreieşti vorbesc despre iudeomasoni).

Aceştia, vezi, Doamne, programează totul şi pun la cale ce se mai întâmplă prin lume, ca “băieţii răi” din cărţile lui Dan Brown.

La nivel global, lumea ar fi condusă de minţile diabolice din Bohemian’s Grove, Trilateral Commision, Skull & Bones, Skroll & Keys sau Bilderberg. Carevasăzică, în loc să cauţi explicaţii logice, sistemice la problemele lumii, este mult mai simplu pentru tine să le rezolvi pe toate astfel. E apa murdară la robinet? De vină e Bilderberg! Sunt străzile sparte? Mama lor cu iudeomasoneria!

Statul paralel, versiunea americană

Versiunea americană la deep state spune că SUA în realitate sunt conduse de un guvern din umbră, iar cei pe care îi vedem noi sunt nişte papiţoi de consum public.

În România, printre cei ce au publicat cărţi de această factură, pregătind mentalitatea şi reflexele necesare pentru gândirea din această venă, se află Dan Voiculescu, la Editura Litera, deţinută cumva de Gabriela Firea, la un moment dat. Se vindea cu Jurnalul Naţional. Vă sună clopoţelul?

Protocoalele şi statul paralel

Povestea cu protocoalele secrete e veche, de pe vremea Ohranei Ţariste. Aceasta a inventat aşa-zisele “Protocoalele Secrete ale Înţelepţilor Sionului”. Lucrurile astea au circulat toate prin lumea occidentală în secolul XX. Trebuiau să ajungă şi la noi şi să căpătăm anticorpi.

În “Protocoalele Secrete ale Înţelepţilor Sionului”, publicate, printre altele, la Editura Vremea a lui Adrian Păunescu, problemele sociale, sărăcia extremă şi, în general, inegalităţile din Rusia Ţaristă erau puse pe seama evreilor celor răi.

Aceştia ar fi încheiat nişte protocoale secrete, prin secolul al XIX-lea, cu care au stabilit cum să cucerească lumea şi cum să o sclavagească. Din nou întreb: vă sună clopoţelul?

Protocoalele şi România

A doua teorie e mai bine croită pentru România de către strategii Moscovei. Românii sunt mai familiarizaţi cu povestea protocoalelor Sionului, nu-i aşa?

Şi sunt, prin urmare, mai pregătiţi ca mentalitate să creadă în prostiile cu protocoalele secrete dintre instituţiile statului, care vor să ne terorizeze şi să ne bage la bulău şi Întristare, decât erau pregătiţi să asimileze tâmpenia cu statul paralel, pentru că nu au asimilat decenii la rând teoria deep state, destul de alambicată şi îmbârligată.

În rest, ce avem? Evident că este nevoie ca statul român să aibă instituţii care să coopereze între ele. Şi evident că protocoalele acestea se discută şi se aprobă în CSAT, nu pe toate străzile, să afle terorştii de diferite feluri cum pot să se ferească de cooperarea SRI cu DNA sau DIICOT etc atunci când făptiesc infracţiuni.

Restul? Prostii pentru adolescenţi. A venit timpul să ne maturizăm şi să ieşim din romanele de capă şi spionaj ale lui Dan Brown.

Citeşte şi
Miron Mitrea: „Ponta, instalat cu forța de statul paralel în fruntea PSD”

Miron Mitrea a avut până acum, pe Realitatea Plus, o atitudine parţial decentă. Acum însă Read more

Olguţa Vasilescu îl acuză pe Raed Arafat că s-a dat cu Statul Paralel

Deputatul PSD, Lia Olgita Vasilescu, reacţionează foarte nervoasă, după ce Rise Project a publicat un Read more

Pleşoianu rămâne în afara Parlamentului. Cine e de vină? Statul paralel!

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu se declară convins că nu se va mai regăsi pe listele Read more

Marcel Ciolacu DE LA PSD susţine că… statul paralel nu există!

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că are o relaţie instituţională cu preşedintele Read more

Adrian Severin: Afacerea Soleimani este opera statului subteran american

S-a umflat ovăzul în fostul ministru de Externe Adrian Severin şi s-a dus la creier, Read more

Răzvan Savaliuc s-a asociat cu un tadjic, contra statului paralel

Răzvan Savaliuc s-a asociat in compania care editeaza publicatia „Lumea justitiei” cu un barbat originar Read more

Qmagazine, atac violent la Justiţia din România. “Ziua Mâniei se apropie!”

QMagazine publică o nouă articoletă din categoria vomelor, cum se numesc acestea în limbaj de Read more

Ionuţ Cristache, la TVR pe bani grei. Dezvăluirea? De vină e statul paralel!

Moderatorul emisiunii ”România 9”, Ionuţ Cristache, primeşte de la TVR un salariu brut de 36.550 Read more

Rareş Bogdan se declară şocat de ce se petrece la Realitatea TV

Jurnalistul Rareş Bogdan îşi exprimă consternarea asupra conţinutului publicistic pe care l-a avut aseară emisiunea Read more

Liviu Dragnea s-a apucat să le deseneze nemţilor statul paralel

Liviu Dragnea a luat o foaie şi a început să deseneze nervos cum funcţionează „statul Read more

Share