home MASS MEDIA STAREA PRESEI Adrian Marsanu: Nu negociez cu "Financiarul"!

STAREA PRESEI Adrian Marsanu: Nu negociez cu "Financiarul"!

Share

Asa cum se poate vedea in comentariile de la aceasta preluare a mea dupa BadPolitics, un Adrian, care a ales sa nu-si faca public profilul, dar care pretinde ca este Adrian Marsanu (dupa randurile pe care mi le scrie), imi cere un drept la replica.

Il cred ca raspunde la numele de familie Marsanu si ii acord dreptul la replica in continuare:

Drept la replica

scrii prostii cu intentia de a discredita, fara sa incerci, ca si altii, sa stii care este adevarul si sa scrii in consecinta. este o minciuna ca negociez cu financiarul sau ca m-am intilnit cu Gabriela Vrinceanu Firea, suma cu pretentia de salariu este gresita, iar lista minciunilor/inexactitatilor continua in ceea ce ai postat.

Tin minte ca singura data cind am stat de vorba a fost cind ai cerut sa te angajezi la business standard, iar eu am refuzat acest lucru. un amanunt, poate relevant, pentru cititorii tai, atunci cind citesc “dezvaluirile tale” in ceea ce ma priveste.

daca ai curaj sa-ti asumi greseala, posteaza te rog acest mesaj pe blogul tau nu ca un comentariu, ci ca un post distinct.
mersi

NOTA: Cu tot respectul, Adrian
, (daca esti Adrian Marsanu) dar tin sa-ti raspund punct cu punct la acuze:

1. Nu scriu prostii si nici nu am intentia de a discredita. Textul in care se afirma ca ai negocia cu “Financiarul“, precum si salariul, si pozitia in management pe care ar urma sa fii angajat nu-mi apartine, ci este o preluare de pe site-ul BadPolitics. Eu le dau credit. Cosider ca este o sursa de incredere si de aceea si preiau postarile lor. Blogul lui Budescu si BadPolitics sunt site-uri partenere.

2. Nu am CERUT sa ma angajez la “Business Standard”. Repet ceea ce am mai afirmat: inainte de desfiintarea Revistei Bilant, toti cei de acolo au fost rugati sa stea linistiti, pentru ca vor fi preluati de catre Realitatea-Catavencu, fiind un asset de valoare pentru trust.

Discutia a avut loc la sediul Revistei Bilant, cu toata redactia-n par. Aceste lucruri ne-au fost spuse si promise de catre Andreea Rosca si Dragos Stanca. Ati stiut sa ii luati pe Laurentiu Gheorghe si pe Gabriela Folcut. Bravo lor si m-am bucurat pentru ei! In realitate, au fost folosite doua metode clasice: 1. divide et impera; 2. batista pe tambal.

Eu insa nu am primit nici un telefon, nici de la tine, nici de la Andreea Rosca, nici de la Dragos Stanca. De mine nu aveati nevoie, ce sa faceti cu un laureat al Premiului pentru jurnalism economic al CRP?

L-am sunat EU pe Dragos de mai multe ori, apoi pe Andreea, care m-a chemat la sediul vostru din Lizeanu. Andreea m-a intampinat si m-a trimis sa vorbesc cu tine. Tu mi-ai spus ca nu mai sunt locuri. Asta este tot. Nu ai refuzat “acest lucru”, adicatelea sa ma angajezi.

In general, ar fi bine sa intelegi un fapt simplu
: daca vei avea vreodata nevoie de cineva care sa scrie despre tine, ori despre altul ca tine adevarul si numai adevarul, care sa nu-ti distorsioneze cuvintele, eu si cei ca mine (pe care tu si cei ca tine ii dai/dati afara sau nu ii angajezi/angajati pentru ca ti se pare ca sunt incomozi) sunt exact cei care iti vor respecta intotdeauna drepturile si vor scrie cat se poate de corect si despre tine, si despre cei ca tine.

Te poti convinge de acest lucru facand o incercare. Daca nu stii cum ne numim eu si cei ca mine, cei care suntem asa, iti spun eu: suntem jurnalisti profesionisti. Chiar daca tu negi aceasta.

Citeşte şi
Vasile Dâncu a replicat la fila de blog din postarea precedentă

La fila mea de blog de aseară, sociologul Vasile Dâncu, fost membru marcant PSD, mi-a

Elena Udrea îi replică lui MRU: Aţi fost creaţia politică a lui Băsescu!

Elena Udrea i-a replicat lui Mihai Răzvan Ungureanu, care o acuzase că este printre artizanii

Cutremur de 7,4 pe scala Richter in Indonezia

Un puternic cutremur a lovit apele estului Indoneziei si autoritatile locale sustin ca exista posibilitatea

Revista presei. Replica lui Vantu

SOV a răspuns, la Realitatea TV, acuzaţiilor formulate de Traian Băsescu că s-ar fi îmbogăţit

Marius Draghici: Raportul AMP – Mircea Toma mi-a făcut nopți albe

Jurnalistul Marius Draghici, vizat de Raportul Agentiei de Monitorizare a Presei, din cauza caruia i

ONG civice au discutat aproape degeaba cu Mihai Tudose

După întrevederea cu premierul Mihai Tudose, ONG civice au anunţat că rezultatul nu este îmbucurător.

Tudose civicul. Detaliile întâlnirii de mâine, de la Palatul Victoria

Întâlnirea pe care o va avea miercuri prim-ministrul Tudose civicul naşte rumoare în PSD. Dar

Mihai Tudose s-ar întâlni cu ONG civice pe 27 decembrie

Premierul Mihai Tudose a răspuns pozitiv solicitării ONG civice de a se întâlni şi a

Trump: Tillerson şi-a pierdut timpul negociind cu Coreea de Nord

Președintele Donald Trump a spus că secretarul de stat Rex Tillerson pierde timpul, încercând să

Klaus Iohannis şi misiunea sa delicată şi foarte complicată

Ne apropiem de un moment politic foarte complicat şi delicat. Klaus Iohannis va trebui în

Share