home CORUPTIE, EVENIMENT, POLITICA Spasmodicul Iordache s-a ales cu plângere la poliție pentru obscenităţi

Spasmodicul Iordache s-a ales cu plângere la poliție pentru obscenităţi

Share

Spasmodicul Iordache s-a ales cu plângere penală. Asociaţia Voci pentru Democraţie a depus o plângere la Secţia 17 de Poliţie, din cadrul DGPMB – Poliţia Sectorului 5.

Spasmodicul Iordache numai spaţiu pentru dezbatere şi argumentare nu creează

Aceasta a fost depusă împotriva deputatului Florin Iordache, pentru gestul obscen făcut îm plenul Camerei Deputaţilor.

“Considerăm că Parlamentul României nu ar trebui să fie altceva decât un spaţiu de dezbatere şi argumentare a unor politici publice, de adoptare a legilor bune şi constituţionale pentru ţară, de respectare a angajamentelor internaţionale asumate şi de respect faţă de cetăţenii României reprezentaţi de către aceşti demnitari iar nu a comportamentelor indecente”, afirmă reprezentanţii asociaţiei.

Spasmodicul Iordache a încălcat legea

În plângerea depusă la Secţia 17 Poliţie, ei consideră că Iordache a încălcat prevederile articolului 2, alin.1 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Conform articolului invocat, constituie contravenţie “săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a luat cuvântul, miercuri, după votul pentru OUG 92 şi a explicat că se va merge mai departe cu modificările legislative din sfera justiţiei. ”Vom merge mai departe cu toată opoziţia pe care a arătat-o Comisia Europeană. Vrem să fim independenţi, vrem să decidem potrivit Constituţiei, nu potrivit presiunii pe care o pun unii sau alţii!”, a spus Florin Iordache, provocând rumoare în rândul Opoziţiei. La coborâre, deputatul social-ddemocrat le-a arătat parlamentarilor din Opoziţie degetul mijlociu de la ambele mâini. Ulterior, le-a spus jurnaliştilor care l-au chestionat în legătură cu gestul obscen, că avea mâinile ridicate.

Citeşte şi
Deputatul USR Emanuel Ungureanu acuză Ministerul Sănătăţii şi pe Sorina Pintea că au cheltuit 700.000
Organizaţia MediaSind din TVR convoacă Adunarea Generală Extraordinară pentru depunerea de plângeri penale împotriva conducerii
Asociația Inițiativa pentru Justiție (AIJ) anunță într-un comunicat de presă că Lucian Netejoru i-a făcut
În Tribunalul Bucureşti există o reţea wi-fi numită MUIE PSD. La vederea acesteia, inculpata Sevil
Avocatul fostului președinte Ion Iliescu, Adrian Georgescu, a declarat că a depus o plângere la
Dan Barna, președintele USR, a vorbit despre ce urmează să se întâmple cu campania cetăţenească
Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pe Justiție Vera Jourova, Augustin Lazăr, procurorul general
Fosta șefă a DNA a fost reclamată de Sebastian Ghiţă la Secția Specială pentru anchetarea
Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache (PSD), a anunţat că a consultat un avocat şi va
USR anunță că va depune o plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele primarului
Share