home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI SOV va fi judecat in stare de libertate

SOV va fi judecat in stare de libertate

Share

Instanta a decis ca Sorin Ovidiu Vantu sa fie judecat si in acest dosar, privind santajarea lui Sebastian Ghita, tot in stare de libertate.

foto: Victor Ciupuliga, Mediafax, via Gandul

Deja, dinainte ca instanta sa faca publica motivatia sentintei din aceasta noapte, procurorii de la Parchetul General au facut recurs.

Neluandu-se in seama zilele libere, acest recurs al Parchetului urmeaza sa fie judecat de instanta la inceputul saptamanii viitoare, arata Antena 3.

22.40 Judecătorii au decis ca şi Ion Ilie Cezar să fie cercetat în stare de libertate. Procurorii au făcut recurs şi în cazul acestuia.

23.38 Judecătoria Sectorului 5 a decis ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu să fie cercetat în stare de libertate. Decizia este executorie. Procurorii au făcut deja recurs. Până la judecarea recursului, Sorin Ovidiu Vântu va fi însă liber.

Vezi aici referatul procurorilor

Sorin Ovidiu Vîntu a plecat joi seară de la Judecătoria Sectorului 5, la finalul dezbaterilor în proces. Instanţa urmează să decidă dacă omul de afaceri şi Ion Ilie Cezar vor fi arestaţi preventiv pentru 29 de zile, aşa cum au cerut procurorii.

La ieşirea din sala de judecată, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că miercuri când a fost audiat, i-a prezentat procurorului Marius Iacob mai multe probe, pe care acesta le-a refuzat şi a dispus reţinerea sa. El a adăugat că a prezentat aceste probe şi în faţa instanţei şi că aşteaptă decizia judecătorului în cazul său.

După această scurtă declaraţie, Sorin Ovidiu Vîntu le-a cerut jurnaliştilor să îl lase să plece. El a ieşit din sediul Judecătoriei Sectorului 5 şi, ajutat de bodyguarzii săi, a urcat într-o maşină care îl aştepta în faţa instituţiei.

Ordonanţa de reţinere a lui Sorin Ovidiu Vîntu a expirat încă din timpul judecării propunerii de arestare preventivă.

sursa: Gandul

Citeşte şi
Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, reţinut de DNA

DNA continuă să facă senzaţie cu arestări-surpriză. Este acum rândul viceguvernatorului BNR, Bogdan Olteanu, care Read more

Ce ne dorim de la Dosarul FNI

Putin imi pasa de soarta lui Popa, a Ioanei Vlas sau cu atat mai mult Read more

Revista presei. Caracatiţa Petromservice

~Basescu: Romania devine tinta prioritara de atac; Solutie Rosia Montana - referendum local~numire politica la Read more

Revista presei. SOV ar putea vinde INSOMAR lui Maricel Pacuraru

~Radu Stefan aproape de Real Madrid~portretul lui Johnny Raducanu facut de Andrei Plesu~legatura dintre penalizarea Read more

SOV: Sebastian Ghiţă este un escroc

SOV a declarat că nu-l interesează situaţia trustului Realitatea Media, echipa are "managerul pe care Read more

Revista presei. Politicienii lui SOV

~alarma de criza data de piete~o noua recesiune pare iminenta~incepe furtuna financiara perfecta a lui Read more

Bate Vantu prin dosarele BID, BRS, BA si FNI

Parchetul General a dispus infirmarea soluţiilor de neîncepere a urmăririi penale din dosarele FNI, Banca Read more

Revista presei. SOV cercetat in cazurile FNI, BID, BRS

După 11 ani de la scandaloasa prăbuşire a FNI, procurorii Secţiei de Urmărire Penală din Read more

Revista presei. Nistorescu, partas la starea RODIPET

~Breivik nu e un simplu nebun~Dacia fara benzina~declinul rezidentialelor~an agricol de exceptie~Messi vrea pe National Read more

Revista presei. Baaklini, cercetat in Dosarul RODIPET

~Norvegia sub teroarea atentatelor~Craiova, Pampas de Romania~Vodafone a pierdut 1 milion de utilizatori~Romania, cele mai Read more

Share