home ECONOMIE ȘOCANT! Vezi ce a decis un model să facă cu banii câștigați într-o lună!

ȘOCANT! Vezi ce a decis un model să facă cu banii câștigați într-o lună!

Share

Un model a șocat întreaga Românie, după ce a donat toți banii câștigați în două săptămâni din videochat unor case de copii din București. Alexandra are puțin peste 20 de ani și face videochat de aproape doi ani la un studio renumit din București. În doar două săptămâni, Alexandra a câștigat, ca model de videochat peste 22.000$ și i-a donat unor case de copii din București.

model

Întrebată ce a determinat-o să facă acest gest, Alexandra a răspuns pe conturile ei de socializare: „Ma îngrozește gândul că există copii care se culcă nemâncați. Mă ingrozește că există părinți care nu au cu ce să își trimită copiii la școală, sau, mai rău, care îi abandonează. Eu provin dintr-o familie modestă și întotdeauna am avut instinctul ăsta de a-i ajuta pe alții cu orice. Nu-mi place să vorbesc despre faptele bune pe care le fac și nu voiam să apară nicăieri faptul că am donat acești bani unor case de copii. Am făcut-o pentru că așa am simțit, am s-o mai fac și îi îndemn pe toți să o facă. Măcar o dată pe lună, să facă un gest frumos. Putem schimba România asta, dacă ne schimbăm și noi mentalitatea”.

Deși apariția videochatului în România a provocat multe scandaluri și a ridicat multe semne de întrebare, de când domeniul a devenit legal a început să nu mai fie privit ca pe un subiect tabu. Iar dacă la început toată lumea arăta cu degetul către fetele care „se dezbracă pentru bani”, acum lucrurile s-au mai schimbat, motiv pentru care din ce în ce mai multe fete aleg să îmbrățișeze această meserie pentru câțiva ani. Motivul? Se câștigă mai bine decât în orice altă parte, iar fetele au, astfel, posibilitatea să își strângă niște bani, să își cumpere fie apartament și mașină, fie să-și deschidă propria afacere.

model

Iar modele ca Alexandra nu sunt deloc puține, donatul banilor fiind o tradiție pe care fetele de la Charm Studio o fac frecvent. „Da, avem foarte multe modele care donează bani frecvent, iar asta nu face decât să ne bucure de faptul că lucrăm împreună. Majoritatea fetelor provine din familii modeste, așa cum v-a spus si Alexandra, și cred că acesta este cel mai frumos lucru din lume: să nu uiți de unde ai plecat și să întinzi o mână de ajutor celor care au nevoie. Iar faptul că lucrăm într-un studio de videochat nu ne face cu nimic mai prejos decât multinaționalele bucureștene”, a declarat Mădălina, PR-ul Charm Group.

Charm Studio este cel mai cunoscut studio de videochat din București și are și de ce: 150 de modele care colaborează cu ei, zeci de premii câștigate la concursuri internaționale de profil, dar și peste 40 de mașini parcate în tot Bucureștiul, cu mesaje de genul „Câștigă între 3.000 și 5.000$ lunar” sau „Personal 100% feminin”.

Așadar, pentru cele care sunt în căutarea jobului perfect, atât din punct de vedere salarial, cât și din punctul de vedere al distracției, puteți alege oricare dintre studiourile marca Charm Group: Charm Studio, ManeQueen, TanDress sau Allure. Pentru angajari videochat, puteti accesa pagina charmstudios.ro

Citeşte şi
Parlamentul European începe anul în forţă cu o iniţiativă care afectează direct Cabinetul Vioricăi Dăncilă,
Mai multe personalități ale societății civile din toate cele opt județe din Moldova au anunţat
Deficitul comercial al României a avansat cu 18,2% în primele 11 luni ale anului trecut,
S-a demonstrat ca de cele mai multe ori cand urmeaza sa amenajezi o locuinta, baia
Mugur Isărescu atacă dur Guvernul. Guvernatorul BNR susține că taxa pe lăcomie este o trăsnaie.
JTI România lansează Logic Compact, țigaretă electronică disponibilă începând de astăzi într-o serie de magazine
Nu pentru că nu ar rezista utilizării îndelungate, ci pentru că utilizatorii au ajuns să
Ceea ce susţinem de mai mulţi despre despre PSD spune acum despre Darius Vâlcov, consilierul
Senatorul liberal Florin Cîţu susţine că există o legătură strânsă între taxa pe lăcomie, inventată
Darius Vâlcov a negat că ar fi jucat la Bursă  în marja anunţului ministrului Finanţelor,
Share