Simona Halep a primit trofeul pentru cea mai bună tenismană a anului

Share

Jucătoarea de tenis română Simona Halep a primit în această dimineaţă premiul pentru obţinerea locului 1 în WTA anul acesta. Halep a vorbit despre semnificaţia momentului festiv.

Radu Banciu o jigneşte iar grav pe Simona Halep

Simona Halep, a treisprezecea jucătoarea care ocupă primul loc

Sunt încântată să fiu aici. Este o onoare să fiu a 13-a jucătoare care termină anul pe primul loc. Se pare că este numărul meu norocos. Este o recompensă pentru ceea ce am făcut în acest an. A fost un an dificil, mai ales la început, când am fost accidentată. Am reușit să revin.

La French Open am fost dezamăgită după acel meci, dar am reușit să revin din nou. Am jucat din ce în ce mai bine și acum termin anul pe primul loc. Totul merge bine pentru mine când vine vorba despre 13.

, a declarat Simona Halep înainte de a fi recompensată cu trofeul și cu inelul liderului mondial, la finalul anului.

Simona Halep: “M-am logodit cu tenisul”

”Încă nu sunt logodită. Cred că acum m-am logodit cu tenisul”, a spus Halep în momentul primirii inelului.

Tenis: Finala Turneului Campioanelor, V. Williams – C. Wozniacki (azi, 13:30, Digi Sport 2)
Liga 1, etapa a 16-a: Craiova – FCSB, azi, de la ora 20:45, pe Digi Sport 1
Simona Halep a primit în această dimineaţă, la Singapore, trofeul pentru terminarea anului pe prima poziţie în circuitul feminin. Extrem de calmă şi relaxată, Simona a vorbit despre sezonul excelent avut.

Eliminată din faza grupelor la Turneul Campioanelor, sportiva din Constanţa a fost recompensată azi pentru toată munca depusă în 2017. Înfrângerea Karolinei Pliskova, ieri, în semifinale, a consfinţit clasarea marii noastre campioane pe locul 1 la final de an.

Dificil, uimitor

Pot să folosesc două cuvinte? Dificil și uimitor. Este un sentiment grozav să termin anul pe primul loc. Cel mai bun moment de pe teren a fost atunci când am câștigat cu Ostapenko la Beijing. E mai special finalul sezonului, când văd cât de puține jucătoare au terminat anul ca lider mondial.

, a declarat Simona Halep.

Nu simt acum niciun fel de presiune, pentru că sezonul s-a terminat, dar îmi imaginez că va fi puțin mai dificil anul viitor, pentru că va trebui să muncesc mai mult. Acum vreau să mă relaxez și să mă bucur mai mult de tenis, să dau tot ce pot pe teren.

, a spus Halep. Mulţi o acuză că nu e un lider legitim, în condiţiile în care nu a câştigat vreun Grand Slam: “Am făcut ceva uriaș și pentru țara mea, o țară mică, dar care a dat și primul bărbat lider mondial”, răspunde Halep.

Share