home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Şi-a dat Dan Şova demisia? (revista presei)

Şi-a dat Dan Şova demisia? (revista presei)

Share

Şi-a dat Dan Şova demisia (revista presei)

Ieri, Dan Şova şi-ar fi prezentat demisia din Senat înainte de repunerea pe tapet a cazului său în Biroul Permanent, susţine Ziare.com. Dar ulterior Şova a negat tăios faptul că lucrurile ar sta astfel.

În acest timp, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, ţine coada sus şi îi cere lui Klaus Iohannis să le înlăture prin demitere sau demisie pe Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu, informează Puterea.

Motivul: cele două ar fi avut un rol în ţinerea în arest preventiv a unei doamne acuzate de şantaj timp de şase luni.

Ultima încercare a parlamentarilor: cinci dintre ei propun modificarea titlului unui articol, prin inlocuirea sintagmei “Conflictul de interese” cu sintagma “Folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”, conform Realitatea.net.

Sincer, ni se pare o prostie fără limite. Conflictul de interese e una şi traficul de influenţă altceva. CarmenKlaus Iohannis a reacţionat imediat şi a spus că nu este de acord. Foarte bine. Să oîl credem?

Dar Neamţul mai face o gafă cu o decorare. După ce l-a decorat pe preşedintele AFDPR, un simpatizant legionar, numit Octav Bjoza, acum a decorat un medic cercetat pentru luare de mită, explică Mediafax.

Adrian Sârbu a fost plasat în arest la domiciliu în Dosarul Mediafax, conform Bursa. Domnu’ Sârbu, Adriane, omule, fostul meu patron, grizonantule, ce mi-ai fi spus dumneata acum 20 de ani, când stăteam cu o parte din redacţia Mediafax la Terasa Vernescu, în timpul grevei/manifestaţiei de protest a minerilor lui Condescu, dacă ţi-aş fi prevestit că peste 20 de ani vei fi legat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, făcută prin instituţia media la care lucram?

Valeri Moraru, finanţatorul de la Rapid Bucureşti, a declarat că a avut o discuţie cu George Copos despre posibilitatea ca acesta să ajute financiar echipa, spune EvZ.

După câte îl ştim noi pe nea George, el când dă bani e cămătar şi ia înapoi cu dobândă mare. Rapid a ajuns în situaţia în care este acum din cauza lui.

Recep Tayip Erdogan s-a dat în stambă, luând la raboteză New York Times, pentru o aşa-zisă ingerinţă în afacerile interne ale Turciei. “Să daţi ordine în Statele Unite (…) Ca ziar, trebuie să vă cunoaşteţi locul (…) vă amestecaţi în afacerile Turciei scriind aşa ceva. Publicând acest editorial, aţi depăşit limitele libertăţii“. A consemnat România liberă.

Adevărul scrie că americanii încearcă arma laser pe un avion de vânătoare. Există o idee fixă a strategilor militari, care visează la ziua în care vor lucra “curat”, cu arma aceasta laser, panaceul tuturor beligeranţelor. Dar lucrurile nu sunt aşa de simple.

Citeşte şi
Cresc salariile. Din 1 decembrie, în urma negocierilor cu sindicatele de Învăţământ, profesorii vor avea
E invazie de şobolani la sediul central al PSD, din Kiseleff. Peste tot sunt cartoane
Andreea Paul a declarat că pe fetiţa ei a născut-o sâmbătă, ca să nu piardă
Iliescu a fost audiat la secret la PG despre închisorile CIA, iar Băsescu a fost
Percheziţiile de la Cancan duc la controlul DNA asupra unei baze de date cu politicieni,
Asociatul lui Ion Cristoiu şi Vlad Pufu, Zică Antohe, a luat de la Nuţi din
GorjNews afirmă că ultima vizită de lucru a pontanacului în judeţul cu prícina a fost
Senatorul Dan Şova a scăpat din nou de arestul preventiv, după o nouă respingere a
Laura Codruţa Kovesi spune că nu este adevărat faptul că se vopseşte pe păr cu
Mii de români au ieşit din nou în stradă pentru a protesta contra apărării lui
Share