home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Şi-a dat Dan Şova demisia? (revista presei)

Şi-a dat Dan Şova demisia? (revista presei)

Share

Şi-a dat Dan Şova demisia (revista presei)

Ieri, Dan Şova şi-ar fi prezentat demisia din Senat înainte de repunerea pe tapet a cazului său în Biroul Permanent, susţine Ziare.com. Dar ulterior Şova a negat tăios faptul că lucrurile ar sta astfel.

În acest timp, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, ţine coada sus şi îi cere lui Klaus Iohannis să le înlăture prin demitere sau demisie pe Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu, informează Puterea.

Motivul: cele două ar fi avut un rol în ţinerea în arest preventiv a unei doamne acuzate de şantaj timp de şase luni.

Ultima încercare a parlamentarilor: cinci dintre ei propun modificarea titlului unui articol, prin inlocuirea sintagmei “Conflictul de interese” cu sintagma “Folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”, conform Realitatea.net.

Sincer, ni se pare o prostie fără limite. Conflictul de interese e una şi traficul de influenţă altceva. CarmenKlaus Iohannis a reacţionat imediat şi a spus că nu este de acord. Foarte bine. Să oîl credem?

Dar Neamţul mai face o gafă cu o decorare. După ce l-a decorat pe preşedintele AFDPR, un simpatizant legionar, numit Octav Bjoza, acum a decorat un medic cercetat pentru luare de mită, explică Mediafax.

Adrian Sârbu a fost plasat în arest la domiciliu în Dosarul Mediafax, conform Bursa. Domnu’ Sârbu, Adriane, omule, fostul meu patron, grizonantule, ce mi-ai fi spus dumneata acum 20 de ani, când stăteam cu o parte din redacţia Mediafax la Terasa Vernescu, în timpul grevei/manifestaţiei de protest a minerilor lui Condescu, dacă ţi-aş fi prevestit că peste 20 de ani vei fi legat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, făcută prin instituţia media la care lucram?

Valeri Moraru, finanţatorul de la Rapid Bucureşti, a declarat că a avut o discuţie cu George Copos despre posibilitatea ca acesta să ajute financiar echipa, spune EvZ.

După câte îl ştim noi pe nea George, el când dă bani e cămătar şi ia înapoi cu dobândă mare. Rapid a ajuns în situaţia în care este acum din cauza lui.

Recep Tayip Erdogan s-a dat în stambă, luând la raboteză New York Times, pentru o aşa-zisă ingerinţă în afacerile interne ale Turciei. “Să daţi ordine în Statele Unite (…) Ca ziar, trebuie să vă cunoaşteţi locul (…) vă amestecaţi în afacerile Turciei scriind aşa ceva. Publicând acest editorial, aţi depăşit limitele libertăţii“. A consemnat România liberă.

Adevărul scrie că americanii încearcă arma laser pe un avion de vânătoare. Există o idee fixă a strategilor militari, care visează la ziua în care vor lucra “curat”, cu arma aceasta laser, panaceul tuturor beligeranţelor. Dar lucrurile nu sunt aşa de simple.

Citeşte şi
Miculescu (SRR) către reprezentantul salariaţilor: “O să v-o luaţi de n-o s-aveţi aer”

Pe 24 iulie a.c., în şedinţa Consiliului de Administraţie al SRR, Ovidiu Miculescu l-a ameninţat Read more

B1 TV: Agrikultura, emisiune dedicată agricultorilor români

Timp de două ore, Laurențiu Botin, fost realizator TV Bacău, va dezbate live, în studioul Read more

Revista presei. Raportul MCV, coşmarul lui Ponta

~FMI ii spune Guvernului sa lase fonfleurile~Rusanu promite institutie antievaziune~Copos, condamnat in Dosarul Loteria I

Grup de media apără jurnalist togolez atacat

Un grup american de apărare a drepturilor jurnaliştilor a condamnat un atac asupra unui jurnalist Read more

Revista presei. Băsescu iese la bătaie cu suspendacii

~nu are emotii~nu a incalcat niciodata Constitutia~Catalin Voicu s-a bucurat ca un copil~Antonescu zice ca Read more

Revista pres(rilor). Anca Constantinescu nu recunoaşte licitaţia Adevărul

~salariatii Giga TV si-au primit o parte din bani~OTV a obtinut in justitie anularea limitarii Read more

Revista presei. Casa Regală îi dojeneşte pe politicieni

~apocalipsa televizata de la Universitate~Oprescu isi pregateste retragerea din politica~constructia de autostrazi, grabita prin lege~

Şova a mai scăpat o tură de arestul preventiv (revista presei)

Senatorul Dan Şova a scăpat din nou de arestul preventiv, după o nouă respingere a Read more

Kovesi: Nu este adevărat că-mi vopsesc părul cu sânge de corupt

Laura Codruţa Kovesi spune că nu este adevărat faptul că se vopseşte pe păr cu Read more

Românii au ieşit în stradă în Scandalul Şova (revista presei)

Mii de români au ieşit din nou în stradă pentru a protesta contra apărării lui Read more

Share