home POLITICA Sex machine DSK. Încă un scandal cu tentativă de viol

Sex machine DSK. Încă un scandal cu tentativă de viol

Share

Tristane Banon, scriitoare şi jurnalistă franceză, intenţionează să depună o plângere în care îl acuză pe Dominique Strauss-Kahn de tentativă de viol, anunta Romania Actualitati.

yousaytoo
“In 2007, Banon alleged on a television program that she was the victim of an attempted rape by Dominique Strauss-Kahn during an interview while she was researching «Erreurs avouées» in 2002. She described Strauss-Kahn as a «rutting chimpanzee» but his name was censored from the broadcast.On 16 May 2011, her lawyer said she was planning to file a complaint against Strauss-Kahn”

Avocatul jurnalistei a explicat că a amânat înaintarea plângerii deoarece nu a dorit ca acest caz să fie folosit de justiţia americană sau să fie asociat procedurii americane lansate împotriva lui Dominique Strauss-Kahn, respectiv acuzaţiilor cameristei de la hotelul Sofitel din New York.

HotNews: Tristane Banon a depus plangere impotriva lui DSK pentru tentativa de viol. Camerista new-yorkeza da in judecata New York Post

Scriitoarea franceza Tristane Banon a depus marti, formal, plangere pentru tentativa de viol impotriva lui Dominique Strauss-Kahn, a anuntat avocatul sau, David Koubbi, citat de AFP.

“Nu tin deloc sa fac din acest dosar unul politic”

, a subliniat Koubbi, la televiziunea i-Télé.

Fostul sef al FMI, in varsta de 62 de ani, care a pledat nevinovat la acuzatiile de tentativa de viol formulate impotriva sa de o camerista din New York, neaga si acuzatiile care ii sunt aduse de Tristane Banon.

Tanara, acum in varsta de 32 de ani, a afirmat ca a fost agresata in 2003 de Strauss-Kahn, in conditiile in care era prietena cu fiica fostului sef al FMI si venise la el pentru a-i lua un interviu.

Intre timp, la New York, prezumtiva victima a lui Dominique Strauss-Kahn a depus plangere impotriva tabloidului american New York Post pentru un articol in care este acuzata de prostitutie, a declarat avocatul sau, Kenneth Thompson.

Cotidianul a scris sambata, citand o sursa apropiata anchetei, ca tanara femeie se prostitua “regulat” si ca DSK “a refuzat sa o plateasca” pentru o relatie sexuala consumata in data de 14 mai, in apartamentul 2806 al hotelului Sofitel din New York… tot pe HotNews

nota: in preluarile pe care le facem, nu ne asumam responsabilitatea pentru greselile, inexactitatile si fragmentele rizibile

Citeşte şi
Ambasada Rusiei la București le spune românilor să fie atenți la informațiile despre acțiunile soldaților
Sub oblăduirea binevoitoare (cu penalii) a PSD, România devine o ţară în curs de gangsterizare.De
~Otelul, in grupa cu Manchester, Benfica si Basel~cum s-a refugiat Casa Regala din calea jefuitorilor
Cunoscători ai fenomenului Oglinda TV, printre care şi procurori ai DNA, spun că milioanele de
SIPA era preocupat de avorturile facute de judecatoare si magistrate si, in general, de "relatii
Vulpe, Mihaiu și Bușcu erau colegi de facultate si buni prieteni. Au venit și cu
Tribunalul Bucuresti a decis redeschiderea dosarului in care realizatorul TV Cristi Tabara este acuzat de
~Mihai Prisacariu de la SGR cercetat de ANI~dezastru la BAC~ Ucraina, avertizata in Dosarul Bastroe~cum
Telespectatorului ghinionist i-au defilat în faţa ochilor o învăţătoare care a stat în greva foamei,
Este o insula internationala in mijlocul capitalului american, un loc pentru cei "cu coate ascutite"
Share