home CORUPTIE, POLITICA Sevil Shhaideh, premierul propus, e o proptea de partid

Sevil Shhaideh, premierul propus, e o proptea de partid

Share

Propunerea de prim-ministru făcută de PSD şi ALDE este constănţeanca Sevil Shhaideh. Pe scurt, e doamna care va sta cu telefonul în mână toată ziulica. Ţin’să fie la celălalt capăt al firului?

Ea va răspunde la comenzile primite de la prim-ministrul Liviu Dragnea. Şi de la viceprim-ministrul Călin Popescu Tăriceanu. Exact aşa vor sta lucrurile şi va fi copios pentru presă şi jalnic pentru România.

Partea bună e că, după ce am ales un sas preşedinte, acum avem o tătăroaică de-a noastră, din Dobrogea, premier. Partea proastă e că doamna eventual premier va fi fosta subalternă a baronului de Constanţa Nicuşor Constantinescu. În patru cuvinte: acesta e în puşcărie.

Sevil Shhaideh, fina lui Liviu Dragnea

Sevil Shhaideh este o subalternă a baronului PSD de Constanța Nicușor Constantinescu, aflat la închisoare în executarea pedepsei, explică România liberă. Se scrie Sevil, nu Servil, perverşilor, numai la prostii vă e capul!

Sevil a fost martor în dosarul cârtiţei lui Dragnea de la DNA, afirma Sorina Matei în mai 2015. Era vorba despre scoaterea din DNA a unor date clasificate privind Tel Drum, firma de casă a lui Liviu Dragnea, prin onorabilul Emil Manolachi.

Informaţia privitoare la Sevil s-a aflat atunci când doamna a fost propusă chiar ministru al Dezvoltării în Cabinetul Ponta. Sevil a devenit ministru al Dezvoltării atunci când Dragnea, proaspăt condamnat în Dosarul Referendumului, a avut o resărire de umanitate şi şi-a dat demisia.

Liviu Dragnea, acest om principial

Am ținut cont de două lucruri: de afirmațiile repetate ale președintelui și ale legii în vigoare. Pentru mine, Legea nu reprezintă o chestiune secundară și (…) nu aș fi vrut să solicit asta pentru mine, deocamdată. (…)

Vreau să îmi dea garanția că este un om care muncește, care știe, în Sevil care am încredere totală (…) și care să urmeze în detaliu programul nostru de guvernare. Nu promovez un conflict inutil. Propunerea este Sevil Shhaideh.

Aşadar, tocat mărunt… Ambiguu, Liviu Dragnea anunţă că deocamdată nu solicită pentru el funcţia de prim-ministru. Deocamdată.

În Sevil, zice prim-ministrulpreşedintele PSD, “am încredere totală“. Normal, dacă nici naşul nu mai are încredere în finuţa lui, ce să mai spunem?

Misiunea? “Să urmeze în detaliu programul nostru de guvernare“, adică să stea toată ziua cu smarfeonul în mână şi să zică aşa:

Da, naşule. Am înţeles, naşule. Se rezolvă imediat, naşule. Chiar acum, năşicule. În detaliu, năşicule.

Share